Ugly Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Witam !Czy ktoś miał okazje korzystać lub choćby pomacać castingowe kije Daiwy z serii Steez. Jeśli tak prosił bym o krótką opinie. Szczególnie interesowały by mnie modele STZ671MHFBA i STZ701MHFBA. Jeśli nikt nie zna tej serii to może jak jest ogólna opinia o Daiwie jako producencie wędzisk ? Z góry dziekuje !U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Kryst ma bo macałem jego kijek Steez sparowany również ze Steezem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 @Remek, Tak Remku mam, ale 601MFB RAPTOR i 103HLA, a Kolega szuka info o Wylie i amerykańskim Flogger'ze. Napiszę tylko ogólnie. Myślę, że Kolega Lady D wie więcej. @Ugly, Gorąco polecam: http://www.plat.co.jp/english/bass/daiwa/STEEZ_rod/top.htm. A oto moje odczucia: lekki, diabelnie lekki, fantastycznie leży w ręku. Sparowany z 103HLA - poezja. Około 80% grafit, więc masz pierwszą odpowiedź - wszystkie wady i zalety kijka węglowego. Rzuca się celnie, bardzo celnie. Doskonały do obrotówek i woblerów - czujesz drgania przynęty. Doskonale czuć branie, ale na początku wiele zacięć jest pustych - za szybko zacinałem. Testowałem zestaw tylko z fluoro carbon i żyłką, więc o pracy pod plecionką nic nie wiem. Gorąco polecam. Wart wszystkich pieniędzy, lecz taniej wyjdzie zbudować kijek na blankach GLoomis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 5 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Dziękuję bardzo za info !U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Ja nie łowiłem tymi wędkami a jedynie oglądałem na sucho. Moim zdaniem baaardzo fajne. Tak jak napisał Kryst leżą w ręku wyśmienicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi