piter Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Koledzy wiem ze gzdies juz o tym bylo , ale nie moge sie dokopac wiecmam rosbe o podanie jakiegos sklepu gdzie mozna kupic zestawik farb perlowych. dzieki za pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Aero, pędzel ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robimax Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Tu możesz kupić: http://www.swiat-aerografii.pl/index.php?id_category=30&controller=category&id_lang=6 Wiem że koledzy moją inne źródła, często taniej wychodzi, jedni zamawiają w mieszalni czy kupują farby innych producentów , te moze nie są tanie ale mogę polecićprzyzwycziłem się do nich i używam od dłuzszego czasu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Są też podobne do powyższych Testors'y 100 ml. Chyba widziałem w modelarskim na Rakowcu w Warszawie. Mają wysyłki ale nazwy samego sklepu nie pamiętam bo docieram do nich na autopilocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 dzieki koledzy. malowanie tylko pedzel. widzialem ostatnio tutaj na forum link do jakiegos sklepu . bylo chyba 12 kolorow na palecie . wlasnie to chcialem znalezc moze ktos pomoze Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 może tu www.fine-art.com.pl/category/farby-createx-classic-pearl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi