Skocz do zawartości

Sandra Delalande

FRS1985

Rekomendowane odpowiedzi

Witam panowie.

Mam pytanie , czy ktoś z was posiada tę gumeczkę w rozmiarze 5, lub 7cm i czy byłby w stanie wstawić tutaj z takowymi fotkę na dłoni lub w porównaniu z np. pudełkiem zapałek. Bardzo mi zależy ponieważ muszę kupić większą ilość a nie pamiętam jaki posiadałem rozmiar i nie chciałbym się pomylić. Z góry dziękuję.

nie wiem właśnie jak jest mierzona czy z rozwiniętym ogonkiem czy tez do zagięcia kolanka. a chciałem wiedzieć po prostu w 100% swoją drogą nadmienię że jest to moja przynęta nr.1 na grooobe bolenie z dolnych partii wody i ma fenomenalny zasięg. Z powodzeniem siadają w nią bolki nawet w kolorze fluo. 

nie wiem właśnie jak jest mierzona czy z rozwiniętym ogonkiem czy tez do zagięcia kolanka. a chciałem wiedzieć po prostu w 100% swoją drogą nadmienię że jest to moja przynęta nr.1 na grooobe bolenie z dolnych partii wody i ma fenomenalny zasięg. Z powodzeniem siadają w nią bolki nawet w kolorze fluo. 

Bolków w kolorze fluo nie widziałem  ;)

Edytowane przez godski
  • Like 1

Sandra 7 będzie lepiej pracowała.Poza tym z uwagi na dość twardy korpus jest to przynęta wielokrotnego użytku.

Zęby szczupłych nie sieją takiego spustoszenia, jak w innych, miękkich gumach. Kiedyś miałem dobre efekty na kolor "złoty brokat".

A na wspomniane fluo 11 cm złowiłem swojego największego szczupaka (94 cm) na Zegrzu

Na mojej mocno przełowionej woblerami wodzie , bardzo mocno gdzie ciezko juz o bolki wieksze jak 60+ ta guma pozwalała na wyjazdy ryb 90+ a może i nawet 100+ egzemplarzy które robiły z haków i kotwic zapałki ... ach tęsknie za tym tu w norge nie mam boleni więc nadrobie łososiami :D