FRS1985 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Witam panowie. Mam pytanie , czy ktoś z was posiada tę gumeczkę w rozmiarze 5, lub 7cm i czy byłby w stanie wstawić tutaj z takowymi fotkę na dłoni lub w porównaniu z np. pudełkiem zapałek. Bardzo mi zależy ponieważ muszę kupić większą ilość a nie pamiętam jaki posiadałem rozmiar i nie chciałbym się pomylić. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 http://szczupaczek.istore.pl/pl/sandra-delalande-16cm-biala.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Wejdź na google grafika wpisz temat i jakiś tam obraz powinieneś mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 FRS podaj maila to Ci zrobię fotkę z rozmiarem 7cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Frania1985@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 nie wiem właśnie jak jest mierzona czy z rozwiniętym ogonkiem czy tez do zagięcia kolanka. a chciałem wiedzieć po prostu w 100% swoją drogą nadmienię że jest to moja przynęta nr.1 na grooobe bolenie z dolnych partii wody i ma fenomenalny zasięg. Z powodzeniem siadają w nią bolki nawet w kolorze fluo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 (edytowane) nie wiem właśnie jak jest mierzona czy z rozwiniętym ogonkiem czy tez do zagięcia kolanka. a chciałem wiedzieć po prostu w 100% swoją drogą nadmienię że jest to moja przynęta nr.1 na grooobe bolenie z dolnych partii wody i ma fenomenalny zasięg. Z powodzeniem siadają w nią bolki nawet w kolorze fluo. Bolków w kolorze fluo nie widziałem Edytowane 11 Kwietnia 2014 przez godski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Hehe no fakt ja też ale Sandrę jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskie Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Sandra 7 będzie lepiej pracowała.Poza tym z uwagi na dość twardy korpus jest to przynęta wielokrotnego użytku. Zęby szczupłych nie sieją takiego spustoszenia, jak w innych, miękkich gumach. Kiedyś miałem dobre efekty na kolor "złoty brokat". A na wspomniane fluo 11 cm złowiłem swojego największego szczupaka (94 cm) na Zegrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Ja wierze w delalande Sandra 11cm pod kątem sandałków:) Czytałem parę opini że mętny lubi tą gumę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Lubi ja mętny lubi ja szczupak , i w jej przypadku jak chyba i w innych nie robi to różnicy jeśli chodzi o wielkość, sandra to świetna guma szkoda że coraz mniej dostępna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Dostałem tego gumisia od Kolegi z forum, też zachwalal że bolki biją w nią jak głupie, guma sztywna napewno pracuje drobno, szeroki korpus pewnie lekko lusterkuje, jeszcze nie moczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Na mojej mocno przełowionej woblerami wodzie , bardzo mocno gdzie ciezko juz o bolki wieksze jak 60+ ta guma pozwalała na wyjazdy ryb 90+ a może i nawet 100+ egzemplarzy które robiły z haków i kotwic zapałki ... ach tęsknie za tym tu w norge nie mam boleni więc nadrobie łososiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi