Skocz do zawartości
  • 0

Amerykańska przygoda - cykl artykułów - nowy artykuł

admin

Pytanie

Cześć,

Pierwsza część cyklu artykułów na temat mojej tegorocznej wyprawy do US. Zaczynamy lekko :D od wstępu, opisu podróży nad nasze łowisko oraz kilkoma zdjęciami z Cabelas'a. Następna część jeszcze w tym tygodniu.

Zapraszam serdecznie!

Pozdrawiam

Remek

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Świetna sprawa, tylko pozazdrościć. Nie wiem czy będe w stanie dalej czytać bo mnie to wykończy nerwowo i padne z zazdrości.

Tyle w świecie ciekawych miejsc które warto odwiedzić i gdzie warto rzucić wędką, byc może nie wszędzie uda się nam dotrzeć, ale takie relacje przybliżają klimat i moga być świetną motywacją do życiowej wyprawy. Gratulacje!!

• 0

Wow !

Remku, dawno się nie udzielałem na forum, ale cały czas pilnie śledzę co się dzieje na Jerkbait.pl.

Czekam też jeszcze na relację Sebka odnośnie Szwecji w tym roku , ale wiem że chłopak ma trochę innych spraw na głowie.

Co śmieszne, kilka lat temu, będąc w Chicago wybrałem się na dłuższy weekend ze znajomymi tutaj:

http://www.szorcik.pl/1uf

jezioro Castle Rock , jednak wtedy nie łowiłem za dużo ale pamiętam że połowiliśmy sporo tych ryb ze zdjęcia tytułowego, to chyba były (o ile się nie mylę)Blue Gile no i zaliczyliśmy z pomostu branie karpia dużego który wszystko zerwał.

Kiedyś był tam chyba nawet przepis że jak się złapało karpia to nie wolno było go wypuszczać ?

Teraz chętnie dorwałbym się do jakiegoś jeziorka po tamtej stronie oceanu

Pozdr

• 0

Fajnie się czytało, pobudza wyobraźnię. Co do sklepu to odwiedzałem go kilkakrotnie bedąc 3 lata temu w US. Pierwszy raz znajomi nie mogli mnie wyciagnąć przez dobre 2-3 godziny <_< . Troche mniejszy ale również bardzo fajnie zaopatrzony jest Gunder. Też spędziłem tam ładnych pare godzin.

• 0

Tekst drugiej części już mam. Zdjęcia w artykule będą podobnie jak w poprzednim w postaci pocztówek ale oddzielnie wrzucę je do swojej galerii na flickr - link podam niebawem. Musicie poczekać pewnie do jutra (nie wiem czy zdążę dzisiaj) bo dodatkowo trzeba obrobić i opisać zdjęcia w galerii a tego mój harrmonogram w pierwotnej wersji nie zakładał :D

Pozdrawiam

Remek

• 0

Zapraszam na drugą część opowieści.

Większe zdjęcia są w mojej galerii: http://www.flickr.com/photos/photomakerpl/sets/7215760790720 2651/

(można oglądać to w prezentacji -> http://www.flickr.com/photos/photomakerpl/sets/7215760790720 2651/show/with/2929171482/ wyłączcie sobie tylko opcję Embigged small things to big screen -> w Opcje.

Nie wiem tylko dlaczego zdjęcia są w odwrotnej kolejności :(

Pozdrawiam

Remek

• 0

Heh. Pokaz slajdów był zbyt szybki. Przeleciałem poraz drugi na ręcznym gazie. Supeeeeeerrrrrr :D

Ciekawe ile razy jeszcze wrócę do tych obrazów :mellow:

Qrcze.

A jak doczytałem do W pewnym momencie odnotowałem zatrzymanie przynęty, wędka wygięła się do granic wytrzymałości. To coś powoli ruszyło......

Czas stanął w miejscu :huh: