admin Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Cześć,Pierwsza część cyklu artykułów na temat mojej tegorocznej wyprawy do US. Zaczynamy lekko od wstępu, opisu podróży nad nasze łowisko oraz kilkoma zdjęciami z Cabelas'a. Następna część jeszcze w tym tygodniu. Zapraszam serdecznie! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 golsyl1980 Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 A już byłem przygotowany ,że poczytam o polowaniu na Musky .Czeka z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TAJMIEN Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Świetna sprawa, tylko pozazdrościć. Nie wiem czy będe w stanie dalej czytać bo mnie to wykończy nerwowo i padne z zazdrości.Tyle w świecie ciekawych miejsc które warto odwiedzić i gdzie warto rzucić wędką, byc może nie wszędzie uda się nam dotrzeć, ale takie relacje przybliżają klimat i moga być świetną motywacją do życiowej wyprawy. Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lesiewicz Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 He, he ... myślę, że nie nie ta liga a to było tylko takie małe, moje, skryte marzenie - generalnie lubię podróżować Myślę że za mało się doceniasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 8 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Z następnej części .... wyruszamy na łowy (trzeba podgrzać atmosferę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Grzej, grzej - tylko aby to nie opóźniło ukazania się drugiej części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 8 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Sławku - zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JJack Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Wow ! Remku, dawno się nie udzielałem na forum, ale cały czas pilnie śledzę co się dzieje na Jerkbait.pl.Czekam też jeszcze na relację Sebka odnośnie Szwecji w tym roku , ale wiem że chłopak ma trochę innych spraw na głowie. Co śmieszne, kilka lat temu, będąc w Chicago wybrałem się na dłuższy weekend ze znajomymi tutaj: http://www.szorcik.pl/1uf jezioro Castle Rock , jednak wtedy nie łowiłem za dużo ale pamiętam że połowiliśmy sporo tych ryb ze zdjęcia tytułowego, to chyba były (o ile się nie mylę)Blue Gile no i zaliczyliśmy z pomostu branie karpia dużego który wszystko zerwał. Kiedyś był tam chyba nawet przepis że jak się złapało karpia to nie wolno było go wypuszczać ? Teraz chętnie dorwałbym się do jakiegoś jeziorka po tamtej stronie oceanu Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rocky Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Znów poczułem się jak 10-ciolatek czytający z wypiekami na twarzy książki Szklarskiego.Z niecierpliwością czekam na kolejne części.Gratuluję wyprawy.Inny świat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sharki Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Mam nadzieje że Jacek pokazał na co go stać , jakieś 15 lat temu biegalismy po Warszawskim odcinku Wisły na wysokości Saskiej Kępy wtedy ryb same pchały się na jego ołowianki <_< Z niecierpliwością czekam na cd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 8 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Jacek, to Jacek będę pisał. Rozwiązanie ze zdjęciami już mam Konto utworzone na serwisie Flickr. Tam będą zdjęcia z naszej wyprawy. Linki będą dołączone do każdej relacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Fajnie się czytało, pobudza wyobraźnię. Co do sklepu to odwiedzałem go kilkakrotnie bedąc 3 lata temu w US. Pierwszy raz znajomi nie mogli mnie wyciagnąć przez dobre 2-3 godziny <_< . Troche mniejszy ale również bardzo fajnie zaopatrzony jest Gunder. Też spędziłem tam ładnych pare godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 9 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Tekst drugiej części już mam. Zdjęcia w artykule będą podobnie jak w poprzednim w postaci pocztówek ale oddzielnie wrzucę je do swojej galerii na flickr - link podam niebawem. Musicie poczekać pewnie do jutra (nie wiem czy zdążę dzisiaj) bo dodatkowo trzeba obrobić i opisać zdjęcia w galerii a tego mój harrmonogram w pierwotnej wersji nie zakładał PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Masz czas do jutra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 A my tu czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 10 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Zapraszam na drugą część opowieści. Większe zdjęcia są w mojej galerii: http://www.flickr.com/photos/photomakerpl/sets/7215760790720 2651/ (można oglądać to w prezentacji -> http://www.flickr.com/photos/photomakerpl/sets/7215760790720 2651/show/with/2929171482/ wyłączcie sobie tylko opcję Embigged small things to big screen -> w Opcje. Nie wiem tylko dlaczego zdjęcia są w odwrotnej kolejności PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lesiewicz Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Jeżeli miałeś zamiar potrzymać nas w napięciu to ci się udało.Czytając drugą część moja ukochana powiedziała że wyglądałem jak bym chciał zjeść monitor. Zdięcia REWELACJA.Czekam na dalsze części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 jak to widzę to nie wiem co napisać poprostu wyczesane na maxa i tyle.foty baja, klimaty to samo.czuję ze to nie bedzie Remek Twoja ostatnia wyprawa na musky,jestem nawet pewien. czekam na wiecej z tej wyczesanj wyprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Heh. Pokaz slajdów był zbyt szybki. Przeleciałem poraz drugi na ręcznym gazie. Supeeeeeerrrrrr Ciekawe ile razy jeszcze wrócę do tych obrazów Qrcze. A jak doczytałem do W pewnym momencie odnotowałem zatrzymanie przynęty, wędka wygięła się do granic wytrzymałości. To coś powoli ruszyło...... Czas stanął w miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 10 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Popper - można zwolnić. U góry w prawym narożniku strony są opcje Options tam jest szybkość odtwarzania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Darecki72 Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Czapki z glow-po prostu swietne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 ale widzę ,że Jacek jest konkretnie wkręcony w fishing nawet dziary na łydkach są w klimacie fishingowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 10 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 ale widzę ,że Jacek jest konkretnie wkręcony w fishing nawet dziary na łydkach są w klimacie fishingowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Remku, czasu nie było na szukanie spowolnień. Trzeba było oglądać i smakować obraz. Teraz już wiem. Dzięki.Drugim razem to już jakoś spokojniej.Ale, na razie, to tak jakby, koszulkę nieco za wczesnie wdziałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skin Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Na prawde świetne, wciągające artykuły Tylko czuje lekki niedosyt, ponieważ jak na razie bez fishów Ale zapewne jak się wysypią, to sie nie pozbieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Rzeczywistość napisała najlepszy scenariusz niemalże. Napięcie rosło w trakcie przygody .To kiedy następne odcinki w amerykańskim kręgu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Cześć,
Pierwsza część cyklu artykułów na temat mojej tegorocznej wyprawy do US. Zaczynamy lekko
od wstępu, opisu podróży nad nasze łowisko oraz kilkoma zdjęciami z Cabelas'a. Następna część jeszcze w tym tygodniu.
Zapraszam serdecznie!
Pozdrawiam
Remek
Top użytkownicy dla tego pytania
18
6
5
3
Popularne dni
7 Paź
22
10 Paź