admin Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Cześć,Pierwsza część cyklu artykułów na temat mojej tegorocznej wyprawy do US. Zaczynamy lekko od wstępu, opisu podróży nad nasze łowisko oraz kilkoma zdjęciami z Cabelas'a. Następna część jeszcze w tym tygodniu. Zapraszam serdecznie! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rocky Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 kiedy następna część Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 10 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Ten dzień, mimo, że pełen emocji, kilkunastu wyjść potężnych ryb, odprowadzeń nie przyniósł sukcesu. To cena jaką płacą wędkarze specjalizujący się w musky. Albo nastawiasz się na musky i cierpliwie łowisz (całymi dniami nie widząc ryby) albo jesteś wędkarzem z tych 80% łowiących walleye i bassy. To cena jaką się płaci za specjalizację i musky. Na tych miejscówkach szczupaki chowają się w szpary między skałami - zresztą zobaczycie w którymś odcinku takiego szczupaka PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 10 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 kiedy następna część W następnym tygodniu - pod koniec (jeśli nic nie pokrzyżuje planów). Dajmy poczytać innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcinesz Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Wchłonąłem pierwszą część - niczym plastry przezroczystego carpaccio z kaparami i strużkami parmezanu...Wchłonąłem drugą część - niczym tagliatelle al dente z drobno pokrojonym kurczakiem, czosnkiem, pesto z bazylii i orzeszków piniowych. A teraz... CZEKAM NA SOCZYSTY I LEKKO WYSMAŻONY STEK ALLA FIORENTINA I LAMPKĘ CHIANTI <_< !!! A potem na kawałek aromatycznego tiramisu, uwalniającego swój lekko kawowy aromat, osłodzony słodyczą serka mascarpone ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Wchłonąłem pierwszą część - niczym plastry przezroczystego carpaccio z kaparami i strużkami parmezanu...Wchłonąłem drugą część - niczym tagliatelle al dente z drobno pokrojonym kurczakiem, czosnkiem, pesto z bazylii i orzeszków piniowych. A teraz... CZEKAM NA SOCZYSTY I LEKKO WYSMAŻONY STEK ALLA FIORENTINA I LAMPKĘ CHIANTI <_< !!! A potem na kawałek aromatycznego tiramisu, uwalniającego swój lekko kawowy aromat, osłodzony słodyczą serka mascarpone ...Nie pomyliłeś forów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Fajny klimat, dobrze przekazany. Lubię czytać takie relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Niezły klimat, super foty, świetna przygoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Remku super artykuł wspaniale się czyta, rewelacyjne zdjęcia żałuje, że nie mogę przeczytać następnego. Mam nadzieje, że nie będziesz nas trzymał długo w niepewności. Zazdrszczę wyprawy musiała być niesamowita po prostu przygada życia gratuluje. PS. te musky to muszą być niezłe chuligany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Wow! Remek, jak chcesz to potrafisz <_< dobre pióro! gratuluję. Mam pytanie o tego pierwszego, ktory sie spial - piszesz ze na haku byla luska, czy on wzial i spadl czy sie podhaczyl czy nie wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek_N Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Pieknie sie czyta!!! Dziekuje PS: Kurde, o wiele ciekawsze te Twoje artykuly niz te wyklady na politechnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 12 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Mam pytanie o tego pierwszego, ktory sie spial - piszesz ze na haku byla luska, czy on wzial i spadl czy sie podhaczyl czy nie wiesz? Zdecydowanie to było branie muskiego. Doble Cow jest dużą blaszką z podwójną kotwicą - jedna na końcu, druga w środku. Musky ewidentnie uderzył w przynętę, po zacięciu, pierwsze co robi wygina się i próbuje wyrzucić przynętę z pyska. W tym momencie druga kotwica prawdopodobnie zaczepiła się gdzieś w okolicy głowy (opokrywy skrzelowej) i tam oderawała łuskę. Widać było, że musky aktywnie podążał za swoją ofiarą i chciał ją dalej połknąć ale ... ja nie zareagowałem jak powinienem - a powinienem byłem ściagać jak najszybciej dalej. Poza tym nie mam żadnych wątpliwości po tym z jakim impetem uderzył. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TERMOS Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Remku super artykol z udanej wyparwy .Ale tak napewno nie lowiles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 21 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Zobaczę, zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piwoluka Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Witam, chciałbym grzecznie zapytać czy ciąg dalszy tej super przygody będzie można jeszcze kiedyś przeczytać na jerkbait.pl. Jeżeli nie, to może chociaż zdjęcia gdzieś wrzucić by można było oko pocieszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sacha Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Poczekam na ciąg dalszy z niecierpliwością. Na wiele wyjazdów nad wodę miałem 2 muskie na kiju-jest jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Niestety życie różne scenariusze rysuje ... nie obiecam Wam terminu kolejnej części. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lesiewicz Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Drogi Remku kiedy następna częśc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 30 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Kilka razy na forum wspominałem, że d opołowy maja jestem okrutnie zarobiony. Rzeczywiście czasu nadal mało ale już czuję, że swobodnie oddycham. Piszę dalsze części i chcę je mieć wszystkie. Myślę, że za 2 tygodnie będę publikował dalsze części (1 część). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lesiewicz Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Super,bo myślę,że wszyscy nie mogą się doczekać na kolejne części a przynajmniej ja nie mogę się doczekać.Oczywiście nie chodziło mi o ponaglanie Ciebie tylko pytałem z czystej ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Cześć,
Pierwsza część cyklu artykułów na temat mojej tegorocznej wyprawy do US. Zaczynamy lekko
od wstępu, opisu podróży nad nasze łowisko oraz kilkoma zdjęciami z Cabelas'a. Następna część jeszcze w tym tygodniu.
Zapraszam serdecznie!
Pozdrawiam
Remek
Top użytkownicy dla tego pytania
18
6
5
3
Popularne dni
7 Paź
22
10 Paź