Skocz do zawartości
  • 0

Warszawskie spotkania jerkbait.pl - reaktywacja - szukamy nowego miejsca

MGOR

Pytanie

moze ze zdjęciami mozna zrobić tak - wrócić do spotkań jerkbaita, załatwić rzutnik i po sprawie? (częściowo, geograficznie)

przy okazji wątku o amerykańskiej wyprawie remka padł pomysł rekatywacji warszawskich spotkan jerkbait.pl - pomysl bardzo dobry, tylko trzeba by bylo znalezc nowe miejsce... propozycje?

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

moze ze zdjęciami mozna zrobić tak - wrócić do spotkań jerkbaita, załatwić rzutnik i po sprawie? (częściowo, geograficznie)

świetny pomysł! Trzeba tylko po upadłym JERKU znaleźc nową metę :unsure: naturalnym pomysłem byłby knajpka w klimatach żeglarskich obok Muskie na Smoluchowskiego, tylko nie wiem czy komunikacyjnie jest to dobry pomysł :unsure: Może założymy wątek szukamy miejsca na spotkania jerkbaita na ogólnym?

• 0

świetny pomysł! Trzeba tylko po upadłym JERKU znaleźc nową metę :unsure: naturalnym pomysłem byłby knajpka w klimatach żeglarskich obok Muskie na Smoluchowskiego, tylko nie wiem czy komunikacyjnie jest to dobry pomysł :unsure: Może założymy wątek szukamy miejsca na spotkania jerkbaita na ogólnym?

hehe,wpadajcie do mnie :mellow:

A tak na poważenie to może być ciężko z takim miejscem do spotkań :(

• 0

tutaj znalazlem strone tej knajpki, Barrakuda wiec nazwa niezła :D

http://barakudaklub.com.pl/action/articles/show/2/

postaram sie rozejrzec co i jak, w szczegolnosci czy ten pokaz zlajdow bysmy mogli zrobic, jakie sa mozliwe terminy...

jak ktos ma inne propozycje na lokal z klimatem to smialo :D

• 0

Wpadajcie do mnie - meta jest klimatyczna bo w podziemiach :D - w piątek popołudniu oblookamy zdjęcia amerykańców a w sobotę i niedzielę skonfrontujemy na polskich rybach na którymś z łowisk których tu u mnie cała masa :lol:

PZDR

Zanderix

• 0

Super pomysł! Chętnie zagarnę pierwsze spotkanie - opowiedziałbym o wyjeździe do US, pokazał zdjęcia itd. Na drugie też mam pomysł :D inny zakątek świata, piękne widoki, super wspomnienia. MGOR mógłbyś opowiedzieć o tegorocznym Syrsan - chętnie pooglądałbym zdjęcia. Tematów jest sporo. Warto się spotkać.

Pozdrawiam

Remek

• 0

Wpadajcie do mnie - meta jest klimatyczna bo w podziemiach :D - w piątek popołudniu oblookamy zdjęcia amerykańców a w sobotę i niedzielę skonfrontujemy na polskich rybach na którymś z łowisk których tu u mnie cała masa :lol:

PZDR

Zanderix

Arek nie zapraszaj, bo nigdy nie wiesz na kogo trafisz <_<

• 0

To znaczy ... że zaczyna krystalizować się kształt tych spotkań? Moim zdaniem to bardzo dobra informacja. Spotkania ale tematyczne gdzie wspólnie moglibyśmy nad niektórymi tematami popracować - pokazy sprzętu, przynęt, zdjęć, filmów itd. Zapowiada się bardzo dobrze.

• 0

ja znalazłem coś takiego. Spełnia wszystkie wymogi, jest piwo, jedzonko, rzutnik i znajduje się w centrum nad samą Wisełką

http://www.tuzzahoryzontem.pl/

Czy któryś z Kolegów odwiedził to miejsce ostatnio? Dzisiaj wielokrotnie dzwoniłem (miałem zamiar, jutro, zaprosić Kolegę na lunch) na podane numery telefoniczne i nikt nie odbierał. :(

• 0

Podoba mi się miejsce, które znalazł Adasio. Jestem za.

Jeżeli chodzi o spotkania, to tak jak zaproponował Remek, możemy na każdym spotkaniu poprowadzić jakiś temat przewodni. Na pewno znajdą się chętni.

Rozumiem, że na pierwszym spotkaniu Remek opowie nam o wyprawie do Usa. Super pomysł, szczególnie że Remek ma mnóstwo zdjęć z tego wyjazdu.

Na drugie spotkanie mogę przygotować krótki pokaz zdjęć z tegorocznej wyprawy na Syrsan. Wybiorę najciekawsze zdjęcia i opowiem co nieco o naszej wyprawie.

Co wy na to?