seba666 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Witam mam pytanie czy miał ktoś ten kołowrotek w rekach , lub łowi na niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Ecusima / passion w ladniejszym wydaniu , praktycznie kazda część pasuje, spoko młynek za te pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanekM Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Klka lat temu wygrałęm ten kołowrotek na zawodach. Rozmiar 530i.Podszedłem jak pies do jeża, bo w jakość kołowrotków i nie tylko, Dragona jakoś trudno mi uwierzyć. Przeleżał chyba rok w pudełku zanim odważyłem się go użyć. Po pierwszym wyjeździe na kilka dni (spinning i lekki trol) ku mojemu zdziwieniu...nie rozpadł się. A targałem zaczepy bez żadnej taryfy ulgowej. Pletka 20 Lbs rwana trzymając za kosz, albo ściąganie gałęzi i innych nie przez pompowanie a jednostajne zwijanie go nie zabiło.Zabrany do Szwecji jako rezerwowy też nie nawalił a z ciekawości właśnie jego sporo używałem w zaszczupaczonej rzece. A zaczepów w niej więcej niż wody... Po dwóch latach użytkowania, choć niezbyt częstego dalej działa bez większych zarzutów. Nawet przesmarowałem to ustrostwo Albo trafiłem dobry egzemplarz, albo są po prostu okej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Mariaczi Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 są okej ganiałem nim jakiś rok za szczupakami z wabikami około 15-30gram i dawał radę gdybym nie wymienił sprzętu na cast to dalej bym go katował a kupiłem go za 190 zł 5 lat gwarancji ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi