szewer Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 WitamNiestety nie mogę zamontować haka do samochodu i pomyślałem że przecież można wodzić łódke na dachu auta. Macie w tym jakieś doświadczenia, jak to wygląda, jaki bagażnik trzeba by kupić i jak to zamocować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Pamiętaj o maksymalnym udźwigu bagażnika i kłopotach z ładowaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hlehle Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Ja tak wożę mojego Nortonika już z 10 lat Kiedyś na Suzuki Supar Carry Van Jako że samochodzik był malutki - wzbudzałem sensację Teraz wożę na troszkę większych samochodach. Bagażnik i dobre obwiązanie sznurkiem wystarcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 peresada Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 na moim passacie można przewodzić max 70kg.moja łódka waży 57 więc nie ma problemu.przewożę ją za zwykłym bazowym bagażniku dachowym.dnem do góry .pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Logistyk Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Ja także woże swoją łajbę na dachu samochodu, cordoba ma coś ok 60 kilo, ale moja łajba tyle nieważy. We dwóch to na jedno sru i łodka na dachu. Cholernie mobilny zestaw. Tylko że łodka jest szersza od dachu, i dlatego musieliśmy zbić z desek stelaż, który przywiązujemy do bagażnika dachowego.Bagażnik ma zaczepy od seata, ale belki mam z orginalnego, przerobionego bagażnika Land Rovera http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=3395& ;prevloaded=1&&start=160 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
szewer
Witam
Niestety nie mogę zamontować haka do samochodu i pomyślałem że przecież można wodzić łódke na dachu auta. Macie w tym jakieś doświadczenia, jak to wygląda, jaki bagażnik trzeba by kupić i jak to zamocować?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi