Mari Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Pomimo tego, że rzeczony sklep zaliczył u mnie ostatnio wpadkę, po wielu latach udanej współpracy, konsekwentnie twierdzę, że bez rozstrzygnięcia czy buty rzeczywiście były 11 czy 12, cały temat to zwykłe bicie piany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonP Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Jakiego rozstrzygnięcia chcesz? Jeśli buty były by rozmiaru 12 to powinny mieć w środku 30 cm na długość. Wkładki nie mierzyłem, ale gdy wkładałem do nich samą stopę bez skarpet neopreonowych, to miałem góra 1 cm luzu, co daje 29 cm (ja mam stopę 28 cm), czyli rozmiar 11... Pomimo tego, że rzeczony sklep zaliczył u mnie ostatnio wpadkę, po wielu latach udanej współpracy, konsekwentnie twierdzę, że bez rozstrzygnięcia czy buty rzeczywiście były 11 czy 12, cały temat to zwykłe bicie piany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mari Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Pamiętam ze szkoły taki tekst z klasyka (AM): Dziewczyna czuje, - odpowiadam skromnie -A gawiedź wierzy głęboko;Czucie i wiara silniej mówi do mnieNiż mędrca szkiełko i oko. Z mojej strony EOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi