Tomek88 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 No przy jerkach czasami rzuca się pięćdziesiątkami i jak dwie takie się zerwą to potrafi ładnie zdołować. W tamtym roku jak zerwałem pływającego Slidera 10 to z 20 minut rzucałem żeby go zaczepić za oczko, albo agrafkę. Już chciałem się po niego przepłynąć ale na szczęście się udało bez tego. Z tonącymi już jest trochę gorzej, bo to już pewna strata .Ja w zeszłym roku slidera 10 zgubiłem w ten sposób, że popuszczając wodze fantazji rzuciłem pod drugi brzeg zbiornika a kilkanaście metrów dalej jest rzeczka, gdzieś w połowie lotu linka pękła slider poszybował jak Stoch i lądował z telemarkiem za burtą od której najprawdopodobniej się odbił i wpadł do rzeczki i popłynął, bo obszedłem zbiornik i patrzyłem to nigdzie nie leżał.Najgorzej mi szkoda svartzonkera zawieszonego w toni od abu zaczepiony pod wodą o coś bliżej nie określonego, są przynęty przekraczające 50 dyszek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinerex Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Witam ponownie i zarazem wielkie dzięki za przypomnienie o co kaman, jednocześnie życzę wszystkim koleżankom i kolegom jak i Jerkbaitowi Zdrowych i Wesołych Świąt.Pozdrawiam Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi