Włóczykij Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Ostatnio wybrałem się zwiedzić miejsce wypatrzone na Google Earth (bardziej dociekliwi znajdą je bez problemu).Wędkarsko miejsce nie jest zbyt atrakcyjne ale ma swój urok.Z resztą zobaczcie sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Włóczykij Opublikowano 9 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 W zbiorniku którego wody wdzierają się do starych koszar pływają jakieś ryby ale raczej nie te które są w kręgu naszych zainteresowań, mnie w tym wszystkim najbardziej zdziwiły niewielkie liny i sumiki karłowate pływajace w najciemniejszych zakamarkach koszar.Lustrzanka cyfrowa dawała tam czarny obraz przy najwyzszych czułosciach i najdłuzszych czasach naświetlania.Ale w świetle Flasha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Włóczykij Opublikowano 9 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Zdziwiło mnie to bo w częściach bezpośrednio połączonych z otwartą wodą widziałem tylko 2 malutkie okonki które czmychneły przed aparatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 klimatyczne foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piotr zamiara Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Ja tam bym sie bał w takich kazamatach chodzić...jeszcze by jakiś Matkabosk mnie napadł... A te rybki, plączące się pod nogami, to ekologicznie trzeba: ościeniem, ościeniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 jak by tam były jakieś zapadliny itp, może i jakiś potwór by się uchował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Włóczykij Opublikowano 9 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Rybki wolałem potraktować oświetleniem A jedyny Stwór jakiego spotkaliśmy krzyczał do nas z drugiej strony: Chyba żeście Poch...jeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Włóczykij niezłe foty i fajne miejsce Widać ze złapałeś jakąś rybkę tylko ze aparatem PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Wiem gdzie to jest,ale nie powiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmo_Salar Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Ja bym tam z lekkim spinem pochodził A z tych stworów to może jakiś sum-krowojad się uchował Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 to jest dopiero Łowisko Specjalne @Włóczykij, mas priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Niezły klimat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zanderix Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 EXTRA KLIMATY - a gdzie to jest ? PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stella Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Czy to jest Twierdza w Kazuniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Włóczykij Opublikowano 11 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 To jeden z warszawskich niszczejących zabytków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stella Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Wielka szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Włóczykij
Ostatnio wybrałem się zwiedzić miejsce wypatrzone na Google Earth (bardziej dociekliwi znajdą je bez problemu).
Wędkarsko miejsce nie jest zbyt atrakcyjne ale ma swój urok.
Z resztą zobaczcie sami.
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi