Obdarty Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 W 86 super nie łatwo ugiąć ten dolnik a ryba poniżej 60 cm nie ma szans nawet w nurcie ale jak wspomniałem dobrze trzyma rybkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Mariusz. Czy ten "M" kiedyś się ugnie w dolniku, czy już tak ma PSBardzo i się podoba ale kiedyś musi się przecież "uruchomić" Waldi ,aby przygiąć dolnik w nim to trzeba ryby a nie narybku . Bardzo szybki z bardzo mocnym dolnikiem ale delikatną, czułą szczytówką.Powinien wyjść z tego niezły killerek gumiakowy w spokojniejszych miejscach lub zaporówkach. Docelowo przelotek będzie 9+1 . To co widać na zdjęciach to tylko na szybko żeby zobaczyć ugjęcie i sprawdzić blank. . Po zebraniu wszystkich komponentów - składanie.Dopiero wtedy przejdzie prawdziwy test wytrzymałościowy i będą zdjęcia z gięcia.Porównam też oba blanki SEABASS SUPER i SILKY w związku z licznymi zapytaniami . Edytowane 6 Grudnia 2014 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Na wschodzie Matagi są jednak szybsze https://www.youtube.com/watch?v=_X5IzY3xGXA Edytowane 6 Grudnia 2014 przez yglo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Gdyby u nas można było tak połowić , ale nie na stawach komercyjnych tylko dzikich rzeczkach jak to kiedyś bywało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) .. Edytowane 6 Grudnia 2014 przez Patryk1125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zajebiaszczy jest ten Super Shore tr76LL Ugięcie bardzo ładne, mimo cienkiej szczytówki nie sprawia wrażenia delikatnego/papierowego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zbroimy się coraz to lepiej ,oby rybki tylko dopisały w przyszłym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Zbroimy się coraz to lepiej ,oby rybki tylko dopisały w przyszłym sezonie Nie liczyłbym na za wiele bo łatwo się rozczarować Edytowane 6 Grudnia 2014 przez Patryk1125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Nie liczyłbym na za wiele bo łatwo się rozczarować Ale trzeba mieć nadzieję ,że kiedyś (może 2015) w końcu zacznie się TO LEPIEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siek Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 świetnie to wygląda.czy to jest Matagi czy Talon Delta 74MXF2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 czy to jest Matagi czy Talon Delta 74MXF2To Matagi SUPER SEABASS-M 8,6" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Tak ku przypomnieniu zgodnie z zapowiedzią MATAGI SUPER 8,6" 1oz 20lb jeszcze w fazie budowania- jeszcze w surowym stanie rękojeść:- tu już w po obróbce i sklejeniu:- a tu wraz ze skończoną szczytówką szczytówką : W całości niebawem za dwa trzy dni . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obdarty Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Witam. A jakie przelotki na tym Seebassie są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) Zamontowałem na nim Fuji Alkonite Y(czarna ramka) : 25,16,10, L : 8 oraz SIC (czarna ramka) L : 7, 6, 6, 5, i top FST SIC 5,5 Edytowane 29 Grudnia 2014 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Jakiś czas zbudowałem spina na blanku silky. Kijkiem fajnie się łowiło, no może lepiej by mi się łowiło z multikiem bo ze zwykłym kołowrotkiem nie potrafię już rzucać Powiedzcie mi Panowie czy ten super nie będzie trochę za szybki pod casta? Czy ugięcie tego blanku jest przesunięte bardziej do szczytu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) To kijek bardzo szyblki i całkowicie inny niż SILKY. Tak w skrucie dolnik 20lb zestrojony z bardzo czułą i delikatną szczytówką. Pracuje praktycznie częścią szczytową, ale o równym płynnym ugięciu. Edytowane 29 Grudnia 2014 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) Dzięki za odpowiedz Czyli chyba zostanę jednak przy silkymWrzuć fotki z ugięcia jak go zrobisz. Edytowane 29 Grudnia 2014 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) Dzięki za odpowiedz Czyli chyba zostanę jednak przy silkymWrzuć fotki z ugięcia jak go zrobisz.Stronę wcześniej (5) masz ugięcie i opis tego blanku.Jak skończę tego SUPER to wkleję zdjęcia porównujące oba blanki SILKY I SUPER. Edytowane 29 Grudnia 2014 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Rzeczywiście, troszkę za szybki jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 No Mario ,zaczynasz dodawc akcenty do pianki. Myślę ze bez naturalnego było by fajniej ale to Twoje projekty i maja sie Tobie podobać. Jest GIT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 No Mario ,zaczynasz dodawc akcenty do pianki. Myślę ze bez naturalnego było by fajniej ale to Twoje projekty i maja sie Tobie podobać. Jest GIT.Myślę podobnie jak Ty. Bez korka było by ładniej, ale wiadomo, o gustach się nie dyskutuje Ja zakochany jestem w piance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Do tej pory nigdy nie łączyłem korka z pianką, lecz tym razem postanowiłem spróbować takiego zestawienia. Zobaczymy w praniu jak to zda egzamin. Poza tym chciałem troszkę ożywić wędeczkę ,żeby nie była taka monotonna kolorystycznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 A ja lubię takie łączenia,fajnie się wszystko zgrało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 A tak po "zaomotkowaniu" dolnika : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 (edytowane) Efekt finalny : Edytowane 1 Stycznia 2015 przez miramar69 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi