1sid Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Jak znajdę trochę czasu i pstryknę foto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Tylko pamiętaj o założeniu NOWEGO -SWOJEGO tematu w dziale RODBUILDING . Bo ten w którym aktualnie wystawiasz swoje wędeczki jest przeznaczony dla Mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 W celu przypomnienia że taki "partacz jak Ja" jeszcze istnieje, przedstawiam kolejną TAJKĘ zestrojoną klasycznie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Czysta robota, ładnie dobrane komponenty. Mariusz nie myślałeś nad przycinaniem uchwytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Praktycznie zawsze to robię, a w szczególności DPSy. Lecz tym razem właściciel wędki zażyczył sobie, aby go pozostawić w stanie fabrycznym. Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Mario jaka długa ta tajka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Tomek - jak zwykle 10,6" (3,20m) 15-35gr. Bo jak dla mnie to najwdzięczniejsza "dziewczyna" i chyba najbardziej zbalansowany blank ze wszystkich TAIACH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Mario, ile Ty masz jeszcze tych Tajek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Piotrek jeszcze cos z za lodówki by wyciągnął .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Witam, W tej Tajce to: czarne ( przelotki) na czerwonym ( omotki) , jedzie po zielonym ( blank) MNJJPT ( murzyn na jawie jedzie po trawie) :) Uwielbiam 3.20 do 35 gram, kapitalna wedka, zostaje u mnie na dlugo, zapasowy blank jakby co tez mam Bujo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 (edytowane) Kolejny projekcik testowego kijka ze stajni MATAGI . Tym razem coś mocniejszego LESON - 8: to taki kijek pod cięższe rzeczne łowy - 100% 25lb zobowiązuje .Właśnie wyszedł z "susarki" - LESSON EIGHT 8'4" - line PE 1-2; lure 3-4.5; piece -2; tip 1.8; butt 13 Edytowane 19 Maja 2015 przez miramar69 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 (edytowane) A kolejny na dniach zejdzie kijek okonio-jaziowo-kleniowy - stajnia MHX. ST1081-MHX Graphite 2 2,75 3-10 2-6 Mod/F Light.Bardzo fajny kijek i już go polubiłem ,zresztą nie tylko JA. Jeden na ukończeniu a drugi w fazie projektowania. Edytowane 19 Maja 2015 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 A oto i ON - MHX 3-10GR / 2,75M : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Ugięcia może będą jutro ,jak znajdę statystę . Dodam od siebie że kijek jest "zajebiaszczy" i jest to jedna z niewielu perełek MHXa. Piękna ,ciepła praca i pełne ugięcie pod rybką (na pewno nie pozwoli na gubienie rybek), ale zachowując szybkość. Grubiutkie ścianki pozwolą bez problemu wyholować przyłowy (boleni albo szczypaka). Kijek pod klenio-jazie i okonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 (edytowane) Sorry za brak ugięć , jakoś nie było statysty, pogody i czasu ........ Ale w związku z NIEPOGODĄ powstał kolejny projekcik na bliżniaczym blanku jak piętro wyżej MHX 2,75m / 3-10gr / 6lb MHX ST-1081Wędeczka jeszcze przed lakierkiem : Edytowane 29 Maja 2015 przez miramar69 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Zabrakło Ci przelotek na szczycie? Czy tylko ja nie widzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Kreska zaznaczona jest, wiec pewnie braklo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Jedna gdzieś się zapodziała i muszę poczekać na dostawę tej jednej cholery !!!!!!!!!! . Dlatego musi poczekać zanim polakieruję. Masz 5 za spostrzegawczość !!!!!!!!!!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 14 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 (edytowane) Aby się troszkę przypomnieć Wprawdzie to nie moja bajka , ale na życzenie kolegi poskładałem - "PLEMNIKOWEGO OKONIOBÓJCĘ"Powstał na bazie niedoścignionych okoniowych blanków MATAGI : Blank MATAGI T-Russell TR74 Super Mebaru-L, 0,4-4g, 220cm, pełna wklejka węglowa Całość skompletowana w BRC Edytowane 14 Września 2015 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Dobrze że "PLEMNIKOWY OKONIOBÓJCA" a nie "Plemnikowy Okonioje..ca" Również nie moje bajka ale kolory fajnie dobrane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 19 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Dobrze że "PLEMNIKOWY OKONIOBÓJCA" a nie "Plemnikowy Okonioje..ca" Również nie moje bajka ale kolory fajnie dobrane.Tak miał się nazywać w pierwszej wersji ,ale post musiałbym wstawić po 22.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 W związku z tym , że mnie dawno TU nie było , a i celem przypomnienia , że jeszcze dłubie coś od czasu do czasu - wstawiam nowy projekcik który dziś z nudów wdrożyłem w fazę ostateczną - czyli WYKONANIE .Wędka na potwory wąsate i morskie z nowym nabytkiem w mojej stajence w postaci MULTIKA!!!.Jest to X-ZOGA Taka-G 12 kg z wspomnianym wcześniej multikiem ABU REVO TORO Winch 61. Długo czekał na swoją kolej , ale się doczekał .I oto kilka zdjęć jak to wygląda na dzień dzisiejszy: Mniej więcej tak to ma wyglądać . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Ładnie wyprofilowany butt Mariuszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Dzięki Patryk za uznanie , staram się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 X-ZOGA TAKA -G 12kg: tak wygląda w całości. Trochę to potrwało , ale z technicznych przyczyn niezależnych ode mnie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi