miramar69 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 (edytowane) A w miedzy czasie - poszukiwania fajnych kołowrotków , pokręcam sobie od czasu do czasu jakiegoś kijka.Teraz 3,05m CD Blu Rapid 10-35gr 20lb. Jutro będą zdjęcia już skończonego , bo właśnie się dosusza . Edytowane 24 Kwietnia 2017 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Szybkie FOTO w całości jak to wygląda: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Mariusz po pijaki montowałeś ten uchwyt w spinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 (edytowane) Nie, to było celowe.Chciałem odsunąć nakrętkę uchwytu o 0,5 cm , ale nie chciałem już nic tam ładować oprócz tego ozdobnego pierścionka. Poza tym nic innego nie przyszło mi do głowy jak to można szybko i tanio wykombinować. Na pewno nie jest to wina złego docięcia , czy wymierzenia oraz poskładania samych części składających się na uchwyt.Poza tym potrzebowałem coś w kolorze NIEBIESKIM, więc wykombinowałem jak na powyższych zdjęciach.Grunt że teraz nic mi nie przeszkadza w trzymaniu wędki. i leży jak ulał.Poza tym miało się zgrywać z omotką pod nakrętką , bo rurki w tym kolorze i średnicy nie znalazłem . Edytowane 25 Kwietnia 2017 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Mariusz ale ja o tym gawasie pisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 (edytowane) A Ja zrozumiałem , że chodzi Tobie o Blu Rapida Chodzi o CASTA , no kiedyś trzeba popełnić jakieś FOPA Edytowane 25 Kwietnia 2017 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Ten 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 (edytowane) aaaaaaaaaaaaaa ten !!!! dlatego w ten sposób został zmontowany, ponieważ właściciel trzyma wędę przed stopką kołowrotka.Montaż tego był zrobiony dla "wygodności" , dodatkowo trzeba było też przesunąć punkt wyważenia wędki. Najważniejsze jest , że właściciel jest ZADOWOLONY !!! PS: może tym razem nie narobi sobie odcisków......... Edytowane 25 Kwietnia 2017 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Nie, to było celowe.Chciałem odsunąć nakrętkę uchwytu o 0,5 cm , ale nie chciałem już nic tam ładować oprócz tego ozdobnego pierścionka. Poza tym nic innego nie przyszło mi do głowy jak to można szybko i tanio wykombinować. Na pewno nie jest to wina złego docięcia , czy wymierzenia oraz poskładania samych części składających się na uchwyt.Poza tym potrzebowałem coś w kolorze NIEBIESKIM, więc wykombinowałem jak na powyższych zdjęciach.Grunt że teraz nic mi nie przeszkadza w trzymaniu wędki. i leży jak ulał.Poza tym miało się zgrywać z omotką pod nakrętką , bo rurki w tym kolorze i średnicy nie znalazłem .Dokładniej to co opisałem widać poniżej:Tak wygląda zamaskowane nakrętką /reargrippem .................................a tak po rozkręceniu uchwytu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 CD BLU RAPID 305cm 10-35gr 20lb ochrzczony, okazał się dość fartowna wędeczką pod twarde wabiki (mniejsze jerki i średnie woblery) ............. a to jego pierwsze ofiary z tych na które został przeznaczony :Dwa gatunki i oba 80 + i 80 , a przynętą okazał się ulubiony SLIDEREK w wielkości uniwersalnej , na te duże i małe zębacze oraz nie tylko . i 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Oddawaj tego hypera !! Piękny sandacz i piękne wędki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Nie ma mowy , mój ci On jest........... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Ładne rybony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 (edytowane) Witam ponownie.Chciałem się przypomnieć kolejny już raz jako "stwórca" - może nie "cudotwórca" , ale jakoś to tam myślę wychodzi .Kolejny już kijek "wykałaczka" , lecz tym razem poważna wykałaczka .DESIGN utrzymany we wcześniejszych klimatach - bo odbiorcą jest ta sama osoba, miał być komplecik .NO TO JEST !!!!! GAWAS - "SETECZKA" - GB120X J62/100G Prosto z suszarki na forum: Edytowane 12 Lipca 2017 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Calkiem fajny ten tygrys Jak zbroiles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 czemu taki długi gwint ? trochę to brzydko wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Osobiście zawsze dla siebie skracam, ale klient nasz PAN. Jednym słowem taka była wola. Zresztą podobna sytuacja jest z odwróceniem tego uchwytu do "góry nogami". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Calkiem fajny ten tygrys Jak zbroiles?To oryginalne plasterki tylko trzeba się namęczyć z dobieraniem ich, by coś takiego uzyskać.Po prostu wzorki nie są powtarzalne ale to może i dobrze tylko , że trzeba kupić niestety więcej by się pobawić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 A jakim zestawem przelotek poleciales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 (edytowane) Calkiem fajny ten tygrys Jak zbroiles?Otworzyłem ALKONITE KW -25 przeszedłem na K -16, KT -10 ,8 z tunelem KT- 4 x 5,5 i TOP 5,5 - SIC Edytowane 12 Lipca 2017 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Da rade przy przynetach 100g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Jeszcze nie miałem okazji nim pośmigać na żywo ( bo jeszcze za świeży) , ale myślę , że powinien dać radę. Podwiesiłem 80 gr i nie robi to wielkiego "zwisu" , myślę , że powinien dać radę do 100gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Szybki kijek, sprężysty i to bardzo !!!!! , ale progresywne piękne ugięcie będzie robiło robotę w czasie holu oraz rzutu.Nadawać się będzie i z tą myślą zbudowany do woblerowego trola , większych / cięższych przynęt jerkowo szczupakowych.Pewnie i sumkom godnie by stawił czoła.Jest MOC !!! i konkretna ŚCIANA !!! w nim , a wygląda tak niepozornie wręcz subtelnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Jeszcze nie miałem okazji nim pośmigać na żywo ( bo jeszcze za świeży) , ale myślę , że powinien dać radę. Podwiesiłem 80 gr i nie robi to wielkiego "zwisu" , myślę , że powinien dać radę do 100gr. Jak potestujesz to daj znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Da rade przy przynetach 100g?Nie da rady.Absolutny max dla tego blanku to 70g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi