Mariano Italiano Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Gratuluje pierwszych wedek, wyszly naprawde bardzo dobrze.Sprzęt do zabawy tez niezly.Czekam na Twoje kolejne projekty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Piękny warsztacik sobie tworzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Heh, widze Mario ze popłynałeś. Witaj w klubie ;-) ... wariatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) Wariatów w obecnym czasie TU nie brakuje więc pomyślałem ,że co mi szkodzi. Mam nadzieję ,że od tego jednego więcej świat się nie zawali . Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) Dzieki Pieter ale do Ciebie i Innych znanych z życia i forum jeszcze trochę mi brakuje. Obiecuje że bedę się starał chociaż troszkę podciagnąć bliżej Was . Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) Koniecznie musisz obejżeć ten filmik na dvd. To pozycja obowiązkowa przy używaniu tokarki do drewna Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez robbox4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Koniecznie musisz obejżeć ten filmik na dvd. To pozycja obowiązkowa przy używaniu tokarki do drewna DVD-17 Gallery1 Supersize.jpg Sam bym chetnie obejzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 No to niedługo kolejny projekcik zostanie wdrożony w życie. Tym razem będzie to MATAGI TR86 Silky Sea-Bas-M 8-28gr i podają aż 20lb . Zobaczymy co się z tego da ustrugać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Wciąga,co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 JAK CHOLERA i gdyby nie ograniczenia finansowe to chyba nie byłoby pustych przelotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 U mnie dobrze, że jeszcze tylko miesiąc i sandacze,a wtedy czasu nie poświęcam na nic innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) Ja też mam pierdolca na ich punkcie, to też moja rybka numer 1 i też czekam z utesknieniem na 1go czerwca Między innymi ten projekcik też właśnie pod nie muszę zdążyć poskładać Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 (edytowane) Witam ponownie i zgodnie z obietnicami wystawiam fotki ostatniego "dziecka" z pod mojej ręki: MATAGI TR86 Silky Sea-Bas-M 8-28gr 20lb. Foty tymczasowe i zrobione na szybko tuż po "porodzie". Edytowane 10 Maja 2014 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 A tak toto sie gnie pod dużym obciążeniem ,podniesione 800gr. Jak lakierek doschnie to wrzucę fotki złożonego i pouginam go troszkę . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 (edytowane) Jak ocenisz ten blank Matagiego, cw bardziej odpowiada 17 funtowcowi. Myślę że sporo osób byłoby zainteresowanych szczegółowym i w miarę obiektywnym opisem tej nowości. Edytowane 11 Maja 2014 przez pawello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 (edytowane) Jak ocenisz ten blank Matagiego, cw bardziej odpowiada 17 funtowcowi. Myślę że sporo osób byłoby zainteresowanych szczegółowym i w miarę obiektywnym opisem tej nowości. Powiem tak: mocy w nim troszku jest. Czy to 20lb ???się okaże po pierwszych testach w czasie realnego wędkowania. Ścianki posiada grube, ugjęcie jak na dość szybki kijek - głębokie - co świadzczyć może że potrafi wiele znieść.Spróbuję ten patyczek porównać do znanego chyba wiekszości i sprawdzonego St.Croix. AVID 8,6" 1 oz 17lb:Porównując te dwa blanki od razu widać że AVID jest mocniejszy w dole ale dużo delikatniejszy w szczycie i mimo swojej miekkiej pracy w porównaniu z MATAGI wygląda na ciut słabszego. MATAGI natomiast swoje ugięcie rozkłada bardziej równomiernie ale zachowując przy tym swoją szybkość. Jest mocniejszy górą i dlatego sprawiać może wrażenie iż wydaje się mocniejszy. To są testy na sucho reszta wyjdzie w praniu i pewnie bedzie można coś więcej powiedzieć :Jak jest naprawdę????. Oczywiście to moje odczucia i wcale nie muszą sie pokrywać z innymi ,bo każdy ma swoje zdanie na tematy mocy i wytrzymałości swoich kijków . Edytowane 11 Maja 2014 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 (edytowane) Dzis znowu pogrzebałem w zasobach Roberta BRC w nowościach Firmy MATAGI, oraz uszczupliłem w/w o następnego MATAGI SEEBAS SILKY 9,6" 1oz 20lb. To taki wyższy braciszek tego który uzbroiłem ostanio. Jeżeli ktoś lubi szybkie kijki ale o ciepłym i głębszym ugjęciu - szczerze POLECAM!!!!!!.Oglądałem też jego bliskiego kuzyna o wyższym module MATAGI SEEBAS SUPER 9,6" 10z 20lb - pięęękknnyyy kijek sandaczowy - pod gumę i nocnego/opaskowego wobka.Oraz dwa piękne cukiereczki :- pstrąguweczka MATAGI T-Russell TR78 Super Nimble Minnow, 234cm, 3-14g, 5-12lb - okoniuweczka MATAGI T-Russell TR80 Super Mebaru-L SGT, 240cm 0,4-4g,NIE WKLEJANKA.oba to kijki - masakra . Jak poskładam drugiego Matagi ze swojej stajni to powklejam foty i czekam na kolejne blanki . Edytowane 24 Maja 2014 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 (edytowane) To nowy projekcik na bazie LEMAXa 8" 40lb z ostatnich wynalazków BRC . Co prawda jeszcze troszkę zostało do zrobienia ale "brudna" faza za mną. Gdy tylko dotrą przelotki zajmę się omotkowaniem i na końcu lakierek. Kijek zapowiada się bardzo jadowity i mam nadzieję że jeszcze w tym sezonie się go sprawdzi . Edytowane 6 Lipca 2014 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Nietypowo zrobiona rękojeść dzielona.... Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 A jak blank ? u mnie dwa mają być tylko duuuuzo słabsze ... Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 (edytowane) Tomek - nie wszystko musi być takie samo . Robię tak jak mnie się to widzi i podoba i jestem teraz całkowicie niezależny od standardów.Blank jest OK powiem nawet więcej niż OK . Po zakończeniu wystawie jak to wygląda. Na warsztacie jest jeszcze CD BLU RAPID 1/2 oz i SCV 1 oz oba 9" ,ale jeszcze trochę w tyle w porównaniu z sumówką - ona w tym momencie ma pierwszeństwo . Edytowane 6 Lipca 2014 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Ja nie mówię że źle to wygląda . Ja się nie mogę doczekać pracy na tych blankach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 (edytowane) a tak wygląda po pierwszych omotkach: Ten kolorek to fajny pomarańcz ale na zdjeciach wyszedł jakiś peda........ róż Edytowane 6 Lipca 2014 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 ...co Ty gadasz toż to róż 'tęczowy' Trzeba wybiegać poza schematy- piszę o rękojeści... no i oczywiście o kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Dawno nic nie wystawiałem w tym wątku , to dla przypomnienia ( że od czasu do czasu znajduję czas na zabawę w "stwórcę" ) wrzucam parę fotek z kolejnego projekciku stajni CD TAIAHA 10,6" 20lb.: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi