mirko filipovic Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Jesli to nie tajemnica z ilu meterkow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 4-5m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Wiadomo, że zagraniczne się nie liczą ale przyjmij mimo tego gratulacje. Piękne wąsacze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 A się zastanawiałem, co się dzieje, że nic nie pisałeś...A Ty rybska łowiłeś...I to jakie!. Piękne sumiska, ogromne gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Ryby godne- gratulacje!Ten penn-ik to nie zabaweczka, ale widać mocno dostał popalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Monk grubo..... i ten Twój usmiech sam mowi za siebie, gratki kolegom na polskich lowiskach zycze takiego uśmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Gratuluję Monk , piękne ryby .Bravo ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Monk pierwsza liga sumiska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Piękne rybska. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Monk pogratulować wyprawy i ryb. Jednak co Espania to Espania ;] No i mina na drugim zdjęciu bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Ode mnie równiez graty dla łowcy. Udany wypadzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Pierwszy w tym roku 170 + Po tamtym roku gdzie starałem się łowić tylko dużymi przynętami co zakończyło się porażką , w tym roku powróciłem do przynęt małych. Zobaczymy jak będzie. Zestaw gotowy zmierzyć się z każdym sumem Wędzisko Xzoga Taka-G 15kg, plecionka Xzoga A8 40lb, przypon Dragon 30kg(zmieniona agrafka na P-line 70kg).Postaram się na dniach wkleić krótki filmik z holu. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Całe elektroniczne centrum dowodzenia, łajba i poddupnik w jednym! A i za lądowisko dla wąsatych widać świetnie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 No to pojechałeś Jarku . A właściwie popłynąłeś . Piknie, bravo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Muszę jeszcze pomyśleć nad podajnikiem napojów zawsze w takich momentach pić mi się chce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) Pięknie pięknie, powiedz @jbk jaka była jazda w tym pływadle z takim "ogierem" na końcu bata .Choć patrząc jaką Xzogę (bata) miałeś, to potańcować mu długo nie dałeś. Edytowane 3 Czerwca 2014 przez Zwierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Ten o dziwo nie chciał mnie ciągać ale w poprzednich latach miałem rajdy na ponad 50 metrów, które kończyły się w zatopionych drzewach. Hol był dość długi(12 minut) bo pierwsza ryba w roku i nie chciałem stracić . A Xzoga 15kg troszkę przy mocna na pływadełko. Chyba latem ją sprzedam i ukręcę 12 kg 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 12tka to mój nr jeden. Potrafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Muszę jeszcze pomyśleć nad podajnikiem napojów zawsze w takich momentach pić mi się chce Adrenalinka wysusza gardlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinbol4 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zarąbisty wąs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 A tak to w skrócie wyglądało https://www.youtube.com/watch?v=3CLjl5tvSsU&feature=youtu.be 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Z tych niecierpliwych bardziej... , pozować owszem ale, nie za długo .Brawo Jarku raz jeszcze, piękna akcja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Robert to był jeden ze spokojniejszych. Zauważyłem że jak mówi się do nich po polsku to są spokojniejsze bo wiedzą że nic im nie grozi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Extremalna zabawa. Coś pięknego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Podziwiam logistykę na tej ,, oponie ,,. Extrema !!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi