woder Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Dziś tylko taki maluszek (+/_125cm) , ważne że nie przyzerowałem A mało brakowało. Obłowiłem oba zbiorniki i w drodze powrotnej zatrzymałem się na wyjściu z kanału na przeciw portu połowić chociaż sandacze. I między nimi kręcił się ten malec Hol krótki ale dynamiczny, fajnie w tym rozmiarze walczą s125.jpgZ pływadełka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Z pływadełka?Już czwarty sezon w ten sposób łowię sumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Dokladnie świetnie walczą takie, rozmiar sportowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Na boleniowym sprzęcie najlepsza zabawa czasem potrafi przyćmic boleniowe bziummmmmm. Z wiekszymi już męczarnia i tracenie czasy gdy bolki harce odgrywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 (edytowane) Rybka pierwsza w tym roku , przekasiła rapalke dt 16 Edytowane 9 Czerwca 2014 przez mirko filipovic 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Gdzie w świecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Ale mosty we Wrocku odstawili! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 WyPAD na PAD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zaszyłeś się z nim w tych konarach jak jakiś mistrz noodlingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 No no już taki mniam mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Wielkie gratulacje chłopaki, piękne ryby! Te patyki to Padowe klimaty My w tym roku byliśmy w połowie marca. Trochę połowiliśmy ale tylko stacjonarnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wierzba Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Pierwszy w tym roku 170 + 1.jpg Po tamtym roku gdzie starałem się łowić tylko dużymi przynętami co zakończyło się porażką , w tym roku powróciłem do przynęt małych. Zobaczymy jak będzie. 2.jpg Zestaw gotowy zmierzyć się z każdym sumem Wędzisko Xzoga Taka-G 15kg, plecionka Xzoga A8 40lb, przypon Dragon 30kg(zmieniona agrafka na P-line 70kg).Postaram się na dniach wkleić krótki filmik z holu.Witam, na początek serdeczne gratulacje.W obecny sezonie czepiają się mnie tylko maluchy ale nie ma co się załamywać.Możesz zdradzić co to za guma proszę Edytowane 12 Czerwca 2014 przez wierzba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Witam, na początek serdeczne gratulacje.W obecny sezonie czepiają się mnie tylko maluchy ale nie ma co się załamywać.Możesz zdradzić na prw. co to za guma proszę To Dragonoski Bandit. Mimo że tylko 10 cm to ma mocną pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wierzba Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Nie wiem jaki błąd popełniam ale po wyżej 10kg nie mogę złapać,albo słabo zaczepiony i się spina albo za słaby zestaw dostałem szkole w tym sezonie.Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 W dniach 6-9 czerwca łowiliśmy 3 osobową ekipą w Hiszpanii.Woda w Ebro była bardzo wysoka, ale ryby dopisały. Łącznie złowiliśmy 28 sumów.Mój prywatny wynik to 11 sztuk, a największe to 230cm, 212cm, 203cm. Reszta od metra do 160cm.Największego suma wyprawy złowił kolega @saalar - 234cm.Moje rybki -230cm212cm 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Poezja dla oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Gratuluje udanej wyprawy , szlak mnie trafia jak patrzę i widzę że goście wpadają na parę dni i tak łowią a jeszcze jak czytam że w Ebro to każdy głupi potrafi złowić suma , ja jakoś jeżdżę parę naście razy w roku i jeden 2+ się trafił i parę mniejszych a ostatnio to na pusto się wracało po calodziennym pływaniu , nie mogę się jakoś wszczelić kiedy sum żeruje.Jeszcze raz gratuluje i wielki szacun :-) Czy to meqinenza czy może caspe? Napisz coś więcej o metodzie przynetach i warunkach :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Pięknie połowiliście! Gratulacje super ryby! Prawda jest taka że na Ebro trzeba się natrudzić i mieć sporo szczęścia żeby połowić. To nie jest takie proste jak się ludziom wydaje. Same do łodzi nie wskakują. Gratulacje jeszcze raz. Kawał dobrej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Wszystkie ryby zostały złowione z trollingu z jednego odcinka rzeki. Odcinek powiedzmy ... 2km? Głębokość 2,5-5m. Na Caspe za mocno wiało aby tam łowić, z resztą łowienie przy tak wysokiej wodzie na zbiorniku jest bez sensu... Większość ryb złowiona na salmo horneta 9cm. Ryby siedziały w zatopionych drzewach i z takich miejsc je wyciągaliśmy. Lokomotywy których nie udało nam się zatrzymać i sukcesywnie zaplątywały się o konary oczywiście także były. Straciliśmy kilka ogromnych ryb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Fota NIE z maja :-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Łódka Marka? Ile miał cm???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Ja wole jednak założyć rękawice ... Jeszcze 9 dni i zaczynamy panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Tak Markowa :-)Największy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 A myślałem, że tylko cioty lubią kwiaty. A ja takim bukietkiem się zachwycam na urodzinki :-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 (edytowane) A myślałem, że tylko cioty lubią kwiaty. Oj tam,przesadzasz.. Edytowane 21 Czerwca 2014 przez spy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi