Tomy Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 (edytowane) Tylko weź później zaśnij na wiślanej przykosie ... ....z krzaków walić.Śrut diablo i jazda po burakach.Ja tu nie widzę wyjścia tak na serio.Naród durny,prawo i jego brak egzekwowania zwłaszcza w temacie kłusownictwa.Kary za to, jakaś żenada.Buractwo u góry PZW z resztą nie tylko.Wszyscy wiedzą jakie kabarety w tym kraju obecnie mają miejsce.Policja i Straż Miejskie to już się nie wypowiadam,choć w tej pierwszej formacji wyjątki się zdarzają na plus.PSR i SSR kto będzie ryzykował za parę miedziaków. Edytowane 25 Czerwca 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Wielu wędkarzy którzy mają cokolwiek do powiedzenia w okręgach są do tyłu nie tylko z nowoczesnym wędkarstwem ale też ze sprzętem, przynętami czy metodami połowu. Boją się, że ci nowocześni wędkarze zabiorą im przyjemność z wędkowania, zabiorą ryby. Na mojej wiśle gdy płynę to często widzę na brzegu taki widok. Poruszenie i sensacja jak widok samochodu 100 lat temu. Czyżby to były LEMINGI ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 to surykatki są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 To są miejscowi :-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Woblery zamówione, a pierwszy lipca już tuż tuż. Chyba się trochę zagapiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 A tam się czeka :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 A tam się czeka :-) Uuu nie strasz. Może ma jakieś zapasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Uuu nie strasz. Może ma jakieś zapasy Tylko same co niepracują mu pozostawały.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traq Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Czyżbyśmy wszyscy zamawiali w tym samym miejscu ?Ja też czekam na co nieco, ale i bez tego jestem przygotowany. Nowa xzoga, pudło z woblerami co się nie domyka, kotwice powymieniane. Tylko przyponów nie jestem pewny, po raz pierwszy trafiłem na takie długie dragonowskie 80cm, oznacozne jako do 30kg, łowił ktoś tym? można zaufać, czy lepiej robić własne? Jako alternatywę rozważam jakiś konkretny morski fluorocarbon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 (edytowane) Czyżbyśmy wszyscy zamawiali w tym samym miejscu ?Ja też czekam na co nieco, ale i bez tego jestem przygotowany. Nowa xzoga, pudło z woblerami co się nie domyka, kotwice powymieniane. Tylko przyponów nie jestem pewny, po raz pierwszy trafiłem na takie długie dragonowskie 80cm, oznacozne jako do 30kg, łowił ktoś tym? można zaufać, czy lepiej robić własne? Jako alternatywę rozważam jakiś konkretny morski fluorocarbon. Dobry dobry A jaką zogę kupiłeś? Edytowane 26 Czerwca 2014 przez sebson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traq Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Wziąłem z gotowych: XZOGA GENBU Shitenno GB-S 80h2 (35LB, 140g)Urlop we wtorek też już wziąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Szczęściarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Będziemy pływać gęsiego we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Gesiego dopiero w weekend. teraz po dwóch w dwóch rzędach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 A ja kibluje w domu nie mam z kim pływać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlok Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Ruchami skoczka szachowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Chłopaki mówią że lipa jest. pocżatek maja był fajny,. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 (edytowane) :D nie prowokuj ,a zdjęcia będą na otwarcie sezonu????? Edytowane 27 Czerwca 2014 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 (edytowane) :D nie prowokuj ,a zdjęcia będą na otwarcie sezonu????? Z maja Edytowane 28 Czerwca 2014 przez DelTor0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Z maja BAaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Rybki wszystkie taaaaaaaaaaakie objedzone. Chodakowskiej nie ćwiczą.:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Ojjjjj Krzysiu widzę gorączka już na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Krzysiu bierz urlop tacierzyński dzieci czekają nad wodą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Pudełeczko wyselekcjonowane , kotewki , kółeczka przejrzane nic tylko czekać. Połamania kija koledzy na wąsatych stworach 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Patrząc na efekty moje i zauważone to sumy będą miały przechlapane w tym sezonie.Wczoraj widziałem hol i o dziwo wypuszczenie sumka 160+cm na Wiśle, sam holowałem podobnego ale przegrałem Wyjąłem 2 maluchy 111 i 118 cm. Wszystko na przynęty boleniowe.Wiem niestety też o kilku "zberetowanych" sumach 1,8-2,3m jeszcze w maju i czerwcu, tu nie było mowy o wąsatym przyłowie :/ Niemniej jednak mam nadzieję, że Etyczni (nie jestem jakimś fanatykiem C&R) Jerkaitowcy pokłują sporo sumków i popsuja tym samym krew mięsiarzom (sum nie szczupak, nie weźmie od razu po pokłuciu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi