hlehle Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Deszcz pada, wieje, zimno. Sum na pewno nie będzie żerował. Zostańcie w domu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 U mnie też zero:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Deszcz pada, wieje, zimno. Sum na pewno nie będzie żerował. Zostańcie w domu Dokładnie , a najlepiej nie wychodzcie aż z urlopA wrócę albo wychodzcie wszędzie tylko nie nad Wisłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 (edytowane) Nie prowokuj co niektórych bo jeszcze wylezą NA RYBY Edytowane 1 Lipca 2014 przez Karol Krause 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Ja tam biorę ze sobą sprzęt na sumy będzie tuńczyki ciągnął na rozgrzewkę przed powrotem z nocki już dwa ememememsy dostałem z Wislanymi wąsami w wymiarze "super sport" niestety nie mogłem uczestniczyć w opaskowej eskapadzie bo mnie pogodao odrzuciła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Już niedługo, jeszcze chwila i będziemy oglądać zdjęcia Ja kiblowałem w pracy ale jakiegoś wąsa jeszcze potarmoszę w tym roku - mam nadzieję nie jednego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 z tymi drapieżnikami to fakt a sandacza na ostatnie 2 sezony trafiłem poniżej przewozu całe trzy lepiej sprawa ma się chyba z zębatym ale tylko trochu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Ja trochę inaczej to widzę i znacznie bardziej mi żal np. sandaczy. Sum się ma całkiem dobrze i jakby patrzeć na szkodliwość dla środowiska, to jednak lepiej jak sum skończy w galarecie niż sandacz na patelni.Poznałem kiedyś wędkarzy ze Śląska którzy twierdzili że w ich wodach sumów jest stanowczo za dużo .Nigdy tam na rybach nie byłem i pewnie nie będę więc nie wiem jak jest naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 swego czasu najezdzali małopolske a szczególnie wisłe i skawinke i siedzieli po dwa tygodnie albo lubili albo u siebie już ryb niemieli w wodach .jak jest naprawdę nie wiem ale rekord suma należy z ich wod wiec o czyms to swiadczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 O tej wielkiej ilości sumów wszędzie to już nie mogę słuchać i czytać,jest pierwszy dzień sezonu ,koniec dnia a nikt nie złowił nic fajnego.Gdzie te wszechobecne sumy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Poznałem kiedyś wędkarzy ze Śląska którzy twierdzili że w ich wodach sumów jest stanowczo za dużo .Nigdy tam na rybach nie byłem i pewnie nie będę więc nie wiem jak jest naprawdę.Dużo zależy od tego kto tak stwierdził. Jeśli spinningiści, to jeszcze byłbym skłonny uwierzyć, ale miłośnikom nabijania koszyczka, to już mniej chętnie. Sporej części z nich zawsze sum karpia wyżera, boleń ryby płoszy, a sandacz kaleczy. I nie piszę tego złośliwie. Zwyczajnie, znam kilku zatwardziałych grunciarzy, z kilkoma się przyjaźnię, a podczas mojej aktywności w rodzimym kole, miałem okazję słuchać wielu przekonujących na siłę, że tona szczupaka, to znacznie więcej karpia. Karpia dla nich, dla mnie, dla Was, dla wszystkich. W końcu kto by chciał oglądać bijącą rapę, strzał szczupaka, czy spław wąsatego, gdy można relaksować się ze wzrokiem wbitym w bąble po żerującym karpiku. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 O tej wielkiej ilości sumów wszędzie to już nie mogę słuchać i czytać,jest pierwszy dzień sezonu ,koniec dnia a nikt nie złowił nic fajnego.Gdzie te wszechobecne sumy? Czekaj chłopaki zieleninę eksponują w PS aby nie wyszło że to przed sezonem. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Mi niestety nie było dane rozpocząć, ale ostrze zęby na weekend.Za to spływają już pierwsze wieści od znajomych i ogólnie kaszana. Chyba jednak aura faktycznie nie sprzyja. Trzeba czekać na ciepełko ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Ale mi Wisła spłatała figla od godziny 8 rano do 19 poziom podniósł sie o 80cm no szlag człowieka trafia setki kilometrów zrobione a tu taki gift .Jedyny plus to taki że mogłem wszędzie pływać w slizgu bez stresu że zanurkuję w przykosie .A podobno na suma taki wzrastający poziom wody dobrze działa chyba nie dzisiaj nawet nie miałem sumowego pierdnięcia .Ale i tak fajnie było bo w środku tygodnia pustki nad wodą nawet gruniarzy niewielu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 (edytowane) Witam i z góry przepraszam za jakość filmiku, na kolanie oraz na gorąco skleconym. Polańskim ani R.Scotem a Lucasem tym bardziej nie jestem. Mam tylko dwie rączki a tu trzeba było holować sumka, sterować silnikiem/łódką i kręcić z ręki telefonem. Nie było miejsca z piaskiem ani czasu - by go nie zamordować. Wrócił szybko do zdrowia i wody. Szału może nie ma ale sezon 2014 uważam za OTWARTY . Edytowane 1 Lipca 2014 przez miramar69 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Witam i z góry przepraszam za jakość filmiku, na kolanie oraz na gorąco skleconym. Polańskim ani R.Scotem a Lucasem tym bardziej nie jestem. Mam tylko dwie rączki a tu trzeba było holować sumka, sterować silnikiem/łódką i kręcić z ręki telefonem. Nie było miejsca z piaskiem ani czasu - by go nie zamordować. Wrócił szybko do zdrowia i wody. Szału może nie ma ale sezon 2014 uważam za OTWARTY .Myslalem, ze wrociles o kiju bo nic nie dzwonisz...Gratki Ja jak narazie pilnuje ogniska co by spiacej krolewnie bylo cieplo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Lipa, nie to co w maju. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 miramar69 wyrównałeś moją życiówkę - 164cm GratkiJa wczoraj rozpocząłem sezon .... pękniętą kością łokciową (przy nadgarstku) lewej ręki, wybitym lewym barkiem i 3 pręgami bordo na plecach... Na szczęście miałem kask na łbie Żona ze mnie ma polewkę, że Taki sezon Sumowy to Ona akceptuje Schody stalowe vs K. P. = 1:0 :/ Ps. Nie dałem się zagipsować, nastawili mi bark, plecy się wygoją a pękniecie się zrośnie Tylko dlaczego tak to boli 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Po pierwszym zdaniu myślałem ,że miałeś swoją życiówkę i tak tobą sponiewierał na łajbie :D ,a to tylko żona zepchnęła cię ze schodów :D . SORY ZA OFA!!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 miramar69 wyrównałeś moją życiówkę - 164cm GratkiJa wczoraj rozpocząłem sezon .... pękniętą kością łokciową (przy nadgarstku) lewej ręki, wybitym lewym barkiem i 3 pręgami bordo na plecach... Na szczęście miałem kask na łbie Żona ze mnie ma polewkę, że Taki sezon Sumowy to Ona akceptuje Schody stalowe vs K. P. = 1:0 :/ Ps. Nie dałem się zagipsować, nastawili mi bark, plecy się wygoją a pękniecie się zrośnie Tylko dlaczego tak to boli No to dałeś do pieca Współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 (edytowane) Witam i z góry przepraszam za jakość filmiku, na kolanie oraz na gorąco skleconym. Polańskim ani R.Scotem a Lucasem tym bardziej nie jestem. Mam tylko dwie rączki a tu trzeba było holować sumka, sterować silnikiem/łódką i kręcić z ręki telefonem. Nie było miejsca z piaskiem ani czasu - by go nie zamordować. Wrócił szybko do zdrowia i wody.Szału może nie ma ale sezon 2014 uważam za OTWARTY . Gratki sumka.Widzę, że większa woda jeszcze tam nie dotarła.Ja na ten tydzień w planach miałem brzanę, ale mi to woda z głowy wybiła. Edytowane 2 Lipca 2014 przez tadekb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Gratki sumka.Widzę, że większa woda jeszcze tam nie dotarła.Ja na ten tydzień w planach miałem brzanę, ale mi to woda z głowy wybiła.Zdążyłem przed, bo już właśnie idzie do góry . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Lipa, nie to co w maju.A może zamiast siać ciągły zamęt z tym majem to za pozujesz z jakimś sumem ,stajesz się monotematyczny . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Ja otworzyłem sezon sumowy dość skromnie, maleństwo pod 90 cm, ale na początek cieszy, na morale dobrze wpłynie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi