K-Pon Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Mimo kontuzji w planach mam pływanie za wąsatymi jutro ale patrząc na niebo wisi to tylko w planach...A miało być tak pięknie. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 U mnie podobnie zamiast zapowiadanego skwaru - pochmurno lecz parno. Wieczorkiem powinno się coś dziać bo rybka w dzień dość aktywna Za godzinke zaczynam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 U mnie podobnie zamiast zapowiadanego skwaru - pochmurno lecz parno. Wieczorkiem powinno się coś dziać bo rybka w dzień dość aktywna Za godzinke zaczynam Karol,no to chyba lepszej pogody nie trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Karol,no to chyba lepszej pogody nie trzeba... Pogoda wymarzona oj bedzie sie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 ....i łódek tyle , że wody w rzece za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Drugie trolowanie w życiu i z młodym coś tam złowiliśmy: Był jeszcze jeden ale poniżej wymiaru.Ogólnie świetna sprawa, w warcianym nurcie jest z czym powalczyćPozdrawiam! 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Wiesci z frontu a dokladnie z namiotu na wislanej przykosie Plywalismy od popoludnia, bez brania, woda spora. Jutro bedzie lepiej Muszki i komary dopisuja stadami i to kabany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 No i jednak skończyło się na sumach. Tym razem łowił następny załogant, a był nim senior hlehle.Dobry ze mnie kapitan i staram się, żeby ludzie sobie poholowali, a samemu ryb nie łowię żeby nie wprowadzać zamieszania 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 (edytowane) Dzisiejszy przyłów przy boleniowaniu... ok 130 cm. Olbrzym to to nie jest, acz jestem szczególnie szczęśliwy gdyż - St Croix Legend Elite 2,9 do 18 gr, żyłka 0,20, ceratka 2506 (3 kg hamulca ) i dałem radę. Przynęta Bandziorek Janusza Widła. Walka około 30 minutowa z bieganiem w dól rzeki włącznie. Myślałem, że wąsaty będzie wymagał reanimacji, ale nie, odpłynął natychmiast po włożeniu do wody. Bardzo dziękuję przypadkowo spotkanemu koledze, za poświęcenie przy podbieraniu. Sam nie dałbym rady. Edytowane 6 Lipca 2014 przez AdasCzeski 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 (edytowane) Zazdroszczę Ale twk pozytywnie.Czuję dziś moc łowną... Edited 14.07.07: Czucie rozeszło się smrodem po gaciach Kontakt z czymś był, ale bezowocnie... Edytowane 7 Lipca 2014 przez K-Pon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Udało się wypłynąć z Bartkiem Pogoda można powiedzieć wymarzona gorąco, parno i burzowo w okolicy. Temperatura wody rosła na naszych oczach i w skrajnym momencie osiągnęła już powyżej 24 stopni. Do tego woda delikatnie się podnosiła, Mimo to 10 h pływania bez brania Napotkani wędkarze podobnie A komary naprawdę dopisały zwłaszcza podczas składania pontonu o 22 00 Jeszcze raz wielkie dzięki za miłe towarzystwo na pontonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Wypadzik sobotnio - niedzielny zaliczony. Jak to bywa zwykle moi goście na łajbie łowią pierwsze rybki w życiu - niezbyt duże ale...... ważne ze są Brań sporo , rybki dopisały jednak z wielkością szału nie było od 107cm do 143cmByły też dwa szczupaczki w trolu .Był tez pewnien znajomy ,który jak co roku nauczył i tym razem mnie pokory (po trzech pomkach i 60 metrowym sprincie zaparkował u nasady ostrogi i tyle my się widzieli - przetarta plecionka 50lb pomimo 100cm przyponu ) Wypadzik udany , kompani zadowoleni , twarz ,ręce spieczone od słońca na ''mudżinaaaa'' ale warto było Kolegi Wojtka pierwszy w życiu sumek (gratuluje)Wszystkie rybki popłynęły do domu. Do następnego razu. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Podnosicie ciśnienie kolego Karolu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Podnosicie ciśnienie kolego Karolu... @WOBI a Ty nie nad wodą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Mnie również się poszczęściło wczoraj:) Do dobrych sumowych łowisk mam daleko, ale po przejściu burzy szybko podjęta decyzja i wypad by potrollować wieczorkiem w poszukiwaniu sumka. Branie tuż przed północą w trolingu blisko powierzchni. Kolega wyjęty blisko brzegu. Tam spłynęliśmy od razu. Kilka szybkich fotek i nawet ni trzeba było reanimować. Odpłynął od razu w dobrej formie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Jak widać wobler z poprzedniego sezonu daje rade z nadbużańskimi sumami 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Jak widać wobler z poprzedniego sezonu daje rade z nadbużańskimi sumami 0aa.JPGStrasznie duża woda tam u was,a na Frankopolu niecałe 140cm pokazuje... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Niestety nie.. u mnie też woda jest strasznie mała.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Pierwsze rybki sezonu dobry początek 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Fajne. Pierwsze cieszą wszystkie. Tylko nie wolno ich podnosić w pionie, bo może coś chrupnąć. Fajne drzewa macie. Dobry ogrodnik. :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Fajne. Pierwsze cieszą wszystkie. Tylko nie wolno ich podnosić w pionie, bo może coś chrupnąć. Fajne drzewa macie. Dobry ogrodnik. :-)Odnośnie trzymanie w pionie- będę o tym już pamiętał. A drzewa sam sadziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seint Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Fajne. Pierwsze cieszą wszystkie. Tylko nie wolno ich podnosić w pionie, bo może coś chrupnąć. Fajne drzewa macie. Dobry ogrodnik. :-)Rózgaś a ty coś połowiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 (edytowane) Lypa.Jeden z metra cięty, + 20cm ponad. i jakieś przedskoczki. Było kilka puków, domniemań. Jakby chciały a nie mogły. 3dni na wodzie. Tragedia. Edytowane 9 Lipca 2014 przez rózgaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seint Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Kurna u mnie podobnie, echa na cały ekran sondy na ulubionej opasce a kabana brak:) nażarte jakieś czy cóś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Nie wiem. Taka kicha się rzadko zdarza. Ale cóż trzeba być pokornym. Kombinowałem jak koń pod górę. Ale spoko. W niedzielę zabierał Małżę moją na wodę, a ona chyci kabana. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi