seint Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Pokora matką wynalazku... trzeba próbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 No masz, a chyba ze dwie strony było o tym, jaka to wymarzona pogoda ma być na łyk, łyk, łykend... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 (edytowane) Krzysiu na przynętę będziesz łowił ????? z tego co wypisują sum lubi MAŁŻA . Edytowane 9 Lipca 2014 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 (edytowane) Tadzio mówisz o burzach?? Mojego Małża jak bym wrzucił, to sumy miałyby przesrane. Jedngo juz chciała w przelotki wkręcić. Edytowane 9 Lipca 2014 przez rózgaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 No masz, a chyba ze dwie strony było o tym, jaka to wymarzona pogoda ma być na łyk, łyk, łykend... Bo była i jest, a że byki nie chcą brać ... Coś na Wiśle są mało aktywne. Kilka rybek udało się złowić, ale nic dużego niestety.Za to na innych rzekach (i zbiornikach) się działo bardzo dużo. Niestety mnóstwo ryb swoją aktywność przypłaciło życiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Nie wiem. Taka kicha się rzadko zdarza. Ale cóż trzeba być pokornym. Kombinowałem jak koń pod górę. Ale spoko. W niedzielę zabierał Małżę moją na wodę, a ona chyci kabana. Kobieta na sumach to gwarancja sukcesu. Sprawdzone w roznych terminach i na roznych kobietach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 (edytowane) Sam wiem o kilku zeżartych rybach, w tym 2x 180+.powiedzcie jakim trzeba byc debilem, żeby coś takiego tłustego, smierdzącego i obrzydliwego zatłuc i zeżreć??? Edytowane 9 Lipca 2014 przez rózgaś 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Sam wiem o kilku zeżartych rybach, w tym 2x 180+.powiedzcie jakim trzeba byc debilem, żeby coś takiego tłustego, smierdzącego i obrzydliwego zatłuc i zeżreć???No debilem po prostu.Co jeszcze gorsze,to dla wielu my właśnie(wypuszczając)jesteśmy debilami.Kotów nie karmim,filetami w sąsiadów nie rzucamy.Debile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Sam wiem o kilku zeżartych rybach, w tym 2x 180+.powiedzcie jakim trzeba byc debilem, żeby coś takiego tłustego, smierdzącego i obrzydliwego zatłuc i zeżreć??? Mielone... mielone ot cały sekret, resztę kaczki i kury wpier... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Z tą pogodą to chodziło mi o to, że napalanie się na efekty na podstawie prognozy pogody skutkuje u mnie uśmieszkiem. Jakoś staram się być nad wodą najczęściej jak się da i na pogodę nie bardzo zwracam uwagę. Czasem udaje mi się połowić, czasem nie i naprawdę trudno sztywno przypisać to pogodzie. A może po prostu nie umiem wykorzystać tych najoptymalniejszych z optymalnych, opisywanych w książkach warunków Nic to, wszystko przede mną... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Najgorsze w tym jest to, że najbardziej przepadliści są nie biedni ludzie ale ci z drogich samochodów, mających własne firmy, sprzęt za kilka tysięcy złotych i lansujący się wszędzie jako etyczni wędkarze i gwiazdy internetu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seint Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Karta co niektórym musi się zwrócić, a w smażalniach po dychu za kilo płacą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Pogoda mnie nie interesuje. Łowię zawsze kiedy mogę. Co do zamożnych chamków to ręce opadają.... Tylko nie rozumiem co się robi z prawie dwumetrowymi rybami. Bo zostałem poczęstowany kiedyś mięchem ryby ze 140+ i gęba rosła jak próbowałem. Syf tłusty. To jaka ciapa musi być z dużego. Dla dociekliwych - nie zabiłem NIGDY suma. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Najgorsze w tym jest to, że najbardziej przepadliści są nie biedni ludzie ale ci z drogich samochodów, mających własne firmy, sprzęt za kilka tysięcy złotych i lansujący się wszędzie jako etyczni wędkarze i gwiazdy internetu. A jak się skończyła ta sprawa z tymi "gwiazdami"? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Jak to gwiazdy, zagasły :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 ..... W niedzielę zabierał Małżę moją na wodę, a ona chyci kabana. Pokora matką wynalazku... trzeba próbowaćha ha haaa zgadza sie gratuluje rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 ...Jak możesz podaj szczegóły na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Ciekawe który zabrał ogon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Buuu i nie dostaniemy linka do gwiazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Panowie, ktoś zabrał dużą rybę na krakowskiej Wiśle i tyle płaczu. Zerknijcie w wątek "Zegrze" - rybka brała i ostre sprawianie mięcha na brzegach odchodziło. Nawet niektóre zamordowane dwumetrówki pojawiły się na FB.Gratki i oklaski z każdej strony. Takie nasze polskie realia i chyba trochę o nich zapominamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Trzy dni na wodzie i bez szału,jakieś tam rybki były,jedna lepsza zrobiła z kostalowskiej mocnej ósemki,ósemkę właśnie i poszła z kotwicą (mam nadzieję że ją szybko zgubi). Od teraz tylko kamatsu H.S. 50kg. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Pogoda się popsuła, może czas na chwilę się zrelaksować przy sandaczach. W końcu tej ryby u nas w kraju dostatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Pogoda się popsuła, może czas na chwilę się zrelaksować przy sandaczach. W końcu tej ryby u nas w kraju dostatek Daniel nie wiem tylko czy w takiej zupie 25+ sandacz pobiera pokarm... Nawet jeśli jeszcze gdzieś występuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 25+ ma przy powierzchni, głębiej 17 itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Daniel nie wiem tylko czy w takiej zupie 25+ sandacz pobiera pokarm... Nawet jeśli jeszcze gdzieś występuję... Z kolegami na Wiśłe łowimy głównie wirtualne sandacze.Wygląda to mniej więcej tak, że jak meta jest dobra to oceniamy ją na zasadzie - ile byśmy złowili na niej sandaczy w dawnych czasach. Następnie bierzemy najmniejszą liczbę z podanych i sobie zaliczamy.W tym roku mam już złowione blisko 20 wirtualnych wiślanych sandaczy, w tym jednego 80 + 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi