mackot_88 Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Panowie mam pytanko czy coś z tych woblerów na sumy się nada?lepiej pozbroić te Rapalki w jedną większą kotwe na tyle, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Nada się nada Tak jak piszesz dla własnego dobra wymień kotwy nie tyle co na większe a przede wszystkim mocniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 co Kolega poleca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Klasyka Owner st41 bądz st46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Albo VMC 9626, sporo tańsze ale ciężko spotkac w PL. Rozmiar 1/0 odpowiada ownerowskiej 1 a 2/0 ownerowskiej 1/0. Tak mniej wiecej. Do DT chyba to 16-tki lub 20-tki załóż 1/0 na dupke i będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 (edytowane) Każdy się nada na sumy ale raczej do trolla bo schodzą głęboko,ewentualnie do wypuszczania z ręki jak masz jakąś "dziurę" w zasięgu. Edytowane 19 Lipca 2014 przez zuraw16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Panowie mam pytanko czy coś z tych woblerów na sumy się nada? lepiej pozbroić te Rapalki w jedną większą kotwe na tyle, czy jak?Te z środkowego rzędu będą dobre na płytkie miejsca w nocy,a dwa skrajne na rynny,doły i przykosy w dzień z rzutu lub trola. Musisz je wszystkie przezbroić w solidne kółka np.kamatsu hyper strong nr.6 lub 7 i kotwy np.owner st 46 nr.1 i 1/0 .Większe w dwie ,mniejsze w jedna na dupie i z jakmś stabilizatorem na przednim oczk (foto.),co do rapali DT,ja zbroję je jak jaziowe woblery tzn.kotwę daję na brzuch,ale na dwóch kółkach,bo uzbrojona na dupę traci sporo na pracy...(foto2). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 (edytowane) Pamiętaj...tylko KAMATSU HYPER STRONG na kółka....do mniejszych wobków rozmiar 6...do dużych 7....z wąsami nie ma kompromisów i drogi na skróty...Wojtek ostatnio sparzył sie na Kostalach rozm. 8 to coś wie na ten temat ...St41 na kotwy też daje radę ale dla świetego spokoju daje st46... ..do tego przypony Dragona BIg Game na 30 kg..długość 60,80 i nawet 100 cm Przy mocnej lince 40, 50 lb taki zestaw nie ma prawa dać ciała na rybie Na ostrych zaczepach puszczaja wtedy tylko linki w odczepiaczach Edytowane 19 Lipca 2014 przez czocho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Wobi, czy możesz podpowiedzieć jak stabilizować wobki po usunięciu 1kotwy, próbowałem ważyć kotwiczki na wadze kuchennej, ale ważą poniżej 1g i nic z tego. Jak zakładam śruciny na oko to wydaje mi się, że jednak zakłócam pracę woblera i nie idzie jak potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Rapalke DT -20 zbroje w pojedyńczą kotwe Ovner ST46 2/0 ,którą zakładam na ogon i w zasadzie nic nie trzeba poprawiać Jesli założył bym kotwiczke jak na przykładzie fotki Wojtka na 99,9% każdy przelot wobka po kamiennej nasadzie Odrzańskiej główki kończył by się zaczepem na amen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Znowu coś złapałem:Nowy Pb pobity, filmik z holu wstawię jutro, no chyba, że nie zaśmiecać?Pozdrawiam!Adam. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Gjubasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Dawaj film Przecież to bardzo ładna ryba Poza tym każdy film z holu to przydatny materiał Graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Proszę: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 ...problem z dostępem- trzeba się logować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Przy zalogowaniu też się nie da obejrzeć, film jest prywatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Już wszystko gra, zapomniałem opublikować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Proszę: "dawaj młody,w razie czego szpital mamy niedaleko..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Rapalke DT -20 zbroje w pojedyńczą kotwe Ovner ST46 2/0 ,którą zakładam na ogon i w zasadzie nic nie trzeba poprawiać Jesli założył bym kotwiczke jak na przykładzie fotki Wojtka na 99,9% każdy przelot wobka po kamiennej nasadzie Odrzańskiej główki kończył by się zaczepem na amen Karol,DT idzie w pionie sterem do dołu i kotwa się chowa za woblerem,no i u mnie DT 20 nawet z kotwicą 1/0 na ogonie pracowały poprawnie tak 50/50%, może trafiły mi się jakieś felerne.... Marcin ja robię tak że zakładam kółko na brzuch i daję trochę drutu ołowianego ,do każdego wobka indywidualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Dużo zależy od nurtu ja do DT daję tylko kółko kostala 8 mm i 1/0 VMC 9650 i wystarcza,- jak do tej pory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 "Młody, dwie ręce, ............"dobre dobre, fajna ryba i fajny film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Super filmik. Pogratulować jak mniemam ojcowsko-synowskich wypraw;] Fajna rybka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 (edytowane) Proszę: ciekawe czy mają w szpitalu miejsce do cumowania Ale filmik fajny.Pozdrawiam Edytowane 20 Lipca 2014 przez meyger 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Filmik rewelacja- zwroty akcji, pościgi, strzelaniny... suuper Gratulacje! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 (edytowane) Weteran. Sumy to twarde bestie. Edytowane 21 Lipca 2014 przez spy 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi