WOBI Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Dużo zależy od nurtu ja do DT daję tylko kółko kostala 8 mm i 1/0 VMC 9650 i wystarcza,- jak do tej pory...Mi ostatnio ryba z takiej ósemki zrobiła 8kę i popłynęła z z st-46 w nożyczkach pewnie... Kółka co prawda w łapach nie dało się rozciągnąć,ale ryba zaparła trzonek kotwicy o korpus woblera i zrobiła dźwignię .Jak gadałem ostatnio z Krzysztofem Zielińskim to mówił mi ze stosuje na tajmienie kółka o wytrzymałości 70kg właśnie z tego powodu że te ryby w szaleńczych młynkach często ukręcają nawet bardzo mocne kółka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Adam super filmik pełen luz,opanowanie fajnie się ogląda! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Jak tam panowie po burzowym weekendzie? Działo się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Mi ostatnio ryba z takiej ósemki zrobiła 8kę i popłynęła z z st-46 w nożyczkach pewnie... Kółka co prawda w łapach nie dało się rozciągnąć,ale ryba zaparła trzonek kotwicy o korpus woblera i zrobiła dźwignię .Jak gadałem ostatnio z Krzysztofem Zielińskim to mówił mi ze stosuje na tajmienie kółka o wytrzymałości 70kg właśnie z tego powodu że te ryby w szaleńczych młynkach często ukręcają nawet bardzo mocne kółka.Jak w każdym extremalnym łowieniu najwięcej zależy od dogrania całego zestawu a nie jego poszczególnych elementów, nie da się zabezpieczyć przed każdą ewentualnością.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 (edytowane) Jak tam panowie po burzowym weekendzie? Działo się? Coś się tam działo..... ale gdzie tam weekend burzowy u nas lampa taka ze nie szło na wodzie wysiedzieć. Ale o szczegółach może bliżej opowie mój kompan z łajby Edytowane 21 Lipca 2014 przez Karol Krause 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Coś się tam działo..... ale gdzie tam weekend burzowy u nas lampa taka ze nie szło na wodzie wysiedzieć. Ale o szczegółach może bliżej opowie mój kompan z łajby U nas też miało być bezdeszczowo, takie były prognozy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Ja już zwątpiłem w kwestii rzetelnej prognozy pogody. Technika idzie do przodu ale nie potrafią przewidzieć jej nawet z 1 dniowym wyprzedzeniem Może klimat w Europie na tyle się zmienił, że jeszcze się do tych zmian nie dostosowali ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Ja już zwątpiłem w kwestii rzetelnej prognozy pogody. Technika idzie do przodu ale nie potrafią przewidzieć jej nawet z 1 dniowym wyprzedzeniem Może klimat w Europie na tyle się zmienił, że jeszcze się do tych zmian nie dostosowali ??Staram się korzystać z tej stronki i jak do tej pory jest dość dokładna. http://www.yr.no/place/Poland/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Dzięki Na pewno przetestuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Potwierdzam moja JEDYNA rzetelna stronka z pogodą. Chyba jeszcze nigdy mnie nie oszukała, ale wierzyć jej na max 2-3 dni do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Ja polecam niemiecką stronę też jest w miarę dokładna, na pewno lepsza niż pogodynka. http://www.wetteronline.de/wetter/warschau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Staram się korzystać z tej stronki i jak do tej pory jest dość dokładna. http://www.yr.no/place/Poland/Używam dla północnej SE. Bardzo dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 temat nie ten ale kiedys mi ktos powiedział -co norweg moze wiedziec o pogodzie w polsce http://www.windguru.cz/plhttp://www.windfinder.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_id_um.php?ntype=0u&id=1703 ..na tej bazujemy się w pracy - jest bardzo dobra... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Żadna z wyżej wymienionych nie pokazuje burz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 weather maps na androidzie... od kilku tygodni sledze dokladnosc ich prognoz i na ogol mijaja się z prognoza burzowa o ok 1 h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 (edytowane) Wędkarz rozróżnia dwa rodzaje pogody : DOBRA i BARDZO DOBRA. Lepiej niech ktoś poda gdzie pokazują czy BIOORĄ , czy NIE BIOORĄ ???? Edytowane 22 Lipca 2014 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Zawsze biorą, raz lepiej raz gorzej :-) Cza być :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 To się rozumie, że w domu przed telewizorem i w wygodnym fotelu raczej nie da się tego wykonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Żadna z wyżej wymienionych nie pokazuje burz.A proszę bardzo http://www.radareu.cz/?lng=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Burze pokazują ryby. Bierom przed.... albo i nie bierom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seint Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Bierum też po burzy albo i tez nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 http://burze.dzis.net/?page=mapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 miałem tak raz, że biegałem po kosie kilka razy, i nic, powtórzyłem i nic. Nagle oberwanie chmury, 2 Piorunki. Wyjście na kosę i od razu bum. 1,8zł :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seint Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Burze są dobre pod warunkiem ze nie napierdziela w łódkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi