hlehle Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Tylko strach podczas burzy pływać. Ostatnio trochę strachu się najedliśmy jak piorun walnął nam centralnie nad głowami. Ruszyliśmy w kierunku brzegu z prędkością światła 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Zdrowego rozsądku koledzy nigdy za wiele podczas burzy unikam pływania , lepiej przeczekać.Nie warto wystawiać swojego i towarzysza wyprawy zdrowia na szwank ostatnio nie daleko mojej miejscowosci piorun poraził 3 młodych chłopaków pracujących na polu.Niestety jeden z nich w skutek porażenia zmarł miał tylko 23 lata Faktem jednak jest sprawdzonym że tuż przed frontem burzowym rybki dość intensywnie żerują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlok Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Jak na świetego Hieronima jest deszcz , albo go ni ma , to w sierpniu bedzie padac albo nie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Raczej Gdy na świętego Prota jest pogoda albo słota,to na świętego Hieronima jest deszcz albo go ni ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Z meteogramów na meteo.pl można wywnioskować kiedy spodziewane są burze. Trzeba patrzeć na wiatr, a konkretnie na siłę podmuchów i kierunek. Kręcący wiatr, gwałtowne podmuchy oraz możliwe opady ponadskalowe sugerują jakąś "niespodziankę". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Sumy nie biero to chłopaki pitolą o pogodzie :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seint Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Cos trzeba robić w robocie jak nie można być na wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 To jest fakt. Gdyby nie jerkbait, to musiałbym się zwolnić bo nie miałbym co robić w robocie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seint Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 A tak można się chociaż po wkur.... że znowu brały ale nie na Wisełce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Potwierdzam :-) Była zdrada. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seint Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Królowej się nie zdradza.... bo się zemści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Już się mści. Teraz ja się zemszczę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seint Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Od drugiej połowy sierpnia zaczną brać porządnie, w końcu muszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Przestaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seint Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 nie przestaną bo nie bierum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Za zimna woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Biorą ale bziungwy (maluchy jak niżej :/ ) : Ogólnie wynik jak na kilka godzin pływania więcej niż zadowalający ilościowo, wielkościowo bez ekscytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Tzw kiryski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 U mnie takich nawet nie ma, za to fokę widziałem ... Albo i nie widziałem, może to te słońce ? Gdzie te sumy !? Arek kiedy atak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seint Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Może w weekend się uda, huj z robotą, najwyżej trza będzie pościemniać z bólem pleców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Polecam wesela daleko od domu. Raz koleś spytał czy się wybawiłem na weselu a ja takie oczy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Ja chyba będę teraz często chorował ... Rzuciłem fajki to na pewno jakoś się odbije to na moim zdrowiu To atak w weekend mam nową miejscówkę ... wysoka burta, głęboka rynna między tą burtą a wyspą. Przerwana główka wychodząca od wyspy pełno głazów powalonych drzew i... poniżej przykosa. Jak tam nic nie bedzie to ... To nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seint Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Pewnie na zapalenie płuc... ta burta to na oczyszczali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seint Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 wesela są dobre zawsze jeszcze w poniedziałek można się źle czuć po poprawinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Niet W połowie drogi od opaski na oczyszczalnie. Miejsce ma potencjał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi