seint Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 jak nie będzie bólu bicepsa, to dobry chociaż ból dupy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Z braku laku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Wyrzucą mnie z pracy, miłość mnie zostawi, rodzina wyklnie i jeszcze do tego ból dupy ... Sądnny weekend się zapowiada. Arek płyniesz ? Czy jeszcze nie wiesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seint Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Weź poduszke...Płyne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 U nas tak niestety jest Ale w sobote to się zmieni ...Albo przez 18h coś weźmie i będzie przeciąganie liny albo ja się jeb** na tą line start od 3 do 21 A w południe kima.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 UUUuu to się mylisz 0 spania. Na co dzień nie pijam kawy i jak przed rybkami sobie strzele małą czarna to tak jak bym wypił wzbogacony uran To pasuje Dasz rade na cały dzień ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 A w południe kima....Gdzie kima w samo południe ostatnio gryzą najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Gdzie kima w samo południe ostatnio gryzą najlepiej Tak się eliminuje konkurencję Karolu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Właśnie jak chłopakom zagotują się czapki to nie będą mieli siły pływać wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Ja już się cały gotuję o tych ciągłych niepowodzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 (edytowane) Jak tylko czuję upał, to fik za burtę, dryf wokół pontonu, fik na łajbę i rześki jak domestos. http://www.youtube.com/watch?v=yPExL9xkI8U Skądś się te film biorą :-) Edytowane 24 Lipca 2014 przez rózgaś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Prosto w mazut 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Smakowałem, czyściutka jak Wislanka zdrój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Teraz tylko czekać aż jakiś mięsiarz Cie zatnie i da do gazety fote z Toba jak wisisz na drzewie Już nie popływasz spokojnie po przykosach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Albo sprzeda w worku jak to widziałem nad Odrą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 ... a po tym jedynym PIER..... dwa,trzy ostre bujnięcia i spad.... i trzeba zaczynać wszystko od początku.... Kamil pozdro,będzie dobrze dzieciak..... Już jest dobrze ....... zastosowałem aromaterapię połączoną z relaksacyjną muzyką szumu z muszelki ...i butelki ....tera garda i do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seint Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Widzę że wszyscy ostro pracują, szef będzie zadowolony!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetryk I Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 proponował bym zrobić Sumy 2014 poza granicami i a osobny Sumy 2014 Pl,bo na Ebro to każdy złowi, a na naszych rzekach to już są schodypozdrawiam Owszem, każdy kto nad Ebro nie łowił twierdzi, że tam jedzie się jak po swoje. Nic bardziej mylnego. Jeździłem wiele razy nad Ebro i wiele razy wracałem o kiju, mimo "pewnych" miejscówek, towarzystwa świetnych przewodników, łodzi i odpowiedniego sprzętu. Np. w ubiegłym roku w marcu ekipa złożona z ok. 40 osób przez pięć dni złowiła tylko 5 sumów. Dopisały za to sandacze. Jesienią było już lepiej, 4 osoby złowiły kilka sumów, w tym był okaz 225 cm. Również karpie dopisały, brały takie 1 m+ i 20 kg+. W marcu tego roku znajomy (świetny łowca sumów w Polsce) również wrócił z Ebro o kiju. Nie zawsze więc można tam złowić suma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Ja bym jeszcze zrobił Sumy 2014 Trolling, bo na trolling też banalne łowienie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 (edytowane) Krzysiek gratulacje,kazdy psioczy i marudzi a jednak mozna cos z tej zupy sensownego wyciagac.Dolny czy srodkowy odcinek ? Edytowane 24 Lipca 2014 przez bart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Ja bym jeszcze zrobił Sumy 2014 Trolling, bo na trolling też banalne łowienie jest.No ba,wyrzucasz wobler za burtę i sobie pływasz pogwizdując... a sumy same wskakują Ci do łódki... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Zapamietaj- nic tak nie cieszy jak ryba kolegi. :-)...zapomniałeś słowa - spięta... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Oj panowie jakby nie patrzeć, to przeciętnemu Kowalskiemu jednak łatwiej złowić suma na trolling niż z ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 ...na dolnym odcinku niedługo zrobią tory trollingowe, wzorem tych pływackich...jakas epidemia, wcześniej bolenioza,teraz trollosumming:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 No ba,wyrzucasz wobler za burtę i sobie pływasz pogwizdując... a sumy same wskakują Ci do łódki...Jak bolenie na Odrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi