hlehle Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 ...na dolnym odcinku niedługo zrobią tory trollingowe, wzorem tych pływackich...jakas epidemia, wcześniej bolenioza,teraz trollosumming:PLepiej jak kolejka linowa lub wyciąg narciarski. Wtedy można też na ekologi i ekonomii skorzystać. Podpinał by się człowiek pod główną linę i jadziemy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Spy już miał okazję przekonać się jak banalny trolling jest. hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Ja czekam na takie branie z ręki 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Człowiek na chwile się zamyśli nie ustawi odpowiednio hamulca i można POPŁYNĄĆ...... w siną dal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Krzysiek gratulacje,kazdy psioczy i marudzi a jednak mozna cos z tej zupy sensownego wyciagac.Dolny czy srodkowy odcinek ?Środkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Ja mam takie z ręki trollując. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 gościu by porobił za dryfkotwe dla tego bydlaka, jaby się burty w jednej chwili nie złapał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Oj panowie jakby nie patrzeć, to przeciętnemu Kowalskiemu jednak łatwiej złowić suma na trolling niż z ręki. Nie zgodzę się z tym. Wszystko zależy od wytypowania i rozpracowania miejscówki, umiejętnego podania przynęty i kapki szczęścia. Postawię o odpowiedniej porze na jednym z moich miejsc spinningistę który wcześniej nigdy nie złowił suma, dam odpowiednią przynętę, pokażę gdzie ma rzucić i jak prowadzić. Jestem pewien, że po braniu suma i jego holu powie: Złowić suma? Banał. Tylko że ja jedno takie miejsce namierzałem kilkadziesiąt godzin. Odwiedziałem, sprawdzałem, obserwowałem, obławiałem. Bez brania, urywając wiele przynęt. Są miejsca, gdzie wystarczy odpuścić kilkadziesiąt minut, podać przynętę z innego kąta, obławiać za płytko lub za głęboko i już miniemy się z rybą.Nie znam się na trollingu bo dopiero się uczę ale przepływałem z bardzo dobrymi sumiarzami kilkaset godzin wyjmując napłyniętego przez nich, ledwowymiarowego suma i wiem jaki to ciężki kawałek chleba. I do tego bardzo drogi. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Forecast ale jak doczekasz się takiego brania to nie postępuj jak ten Pan, bo zachował się jak niemota :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Ja mam taki postument za kotwicę że jedną ręką go nie wyciągnę na pokład. Będzie bojka z klipsem no i hamulec ciut lżej Może się kiedyś trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 A ja myślałem że to film instruktażowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Nie zgodzę się z tym. Wszystko zależy od wytypowania i rozpracowania miejscówki, umiejętnego podania przynęty i kapki szczęścia. Postawię o odpowiedniej porze na jednym z moich miejsc spinningistę który wcześniej nigdy nie złowił suma, dam odpowiednią przynętę, pokażę gdzie ma rzucić i jak prowadzić. Jestem pewien, że po braniu suma i jego holu powie: Złowić suma? Banał. Tylko że ja jedno takie miejsce namierzałem kilkadziesiąt godzin. Odwiedziałem, sprawdzałem, obserwowałem, obławiałem. Bez brania, urywając wiele przynęt. Są miejsca, gdzie wystarczy odpuścić kilkadziesiąt minut, podać przynętę z innego kąta, obławiać za płytko lub za głęboko i już miniemy się z rybą.Nie znam się na trollingu bo dopiero się uczę ale przepływałem z bardzo dobrymi sumiarzami kilkaset godzin wyjmując napłyniętego przez nich, ledwowymiarowego suma i wiem jaki to ciężki kawałek chleba. I do tego bardzo drogi. Dlatego napisałem o "przeciętnym Kowalskim". Szczególnie jeśli łowisko jest dość monotonne, to tylko jeb woblera za burtę i odmierzamy czas w dupogodzinach. Oczywiście dalekie to jest od świadomego i skutcznego trollingu, ale szanse na złowienie grubej ryby są.Łowienie sumów z ręki to inna (trudniejsza) bajka, ale jak już skapujemy się o co w tym chodzi to można mieć lepsze wyniki niż w trollu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 (edytowane) piekne rybki ,gratuluje Edytowane 24 Lipca 2014 przez salmon1977 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 (edytowane) Dla mnie trolling jest precyzyjniejszy, bo mam ze trzy przeloty skuteczne, Rzucać mogę godzinę i w końcu trafię kąt dobry. W trollu muszę zrobić to precyzyjnie najlepiej w pierwszym najeździe. Peace and love. Luźne przemyślenia i tyle. Obie metody w złych rękach to morderstwo. I tego Pany nie mogę znieść. Łowiska na miarę Europy. Dzikie, trudne, bezwzględne i totoalny brak szacunku chołoty. Najbardziej bolą mnie zarobione dziady z sumem 180 na pokładzie. Tfu! Edytowane 24 Lipca 2014 przez rózgaś 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Obiecana ryba i relacja :-) 48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 No no z takiego to już jest co ogryzać.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Ja piernicze co maciora.... Szacun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 A ja się dziwiłem że kumpel 3 godziny się męczył z sumem na mocnym boleniowym sprzęcie. Graty Daniel. Królowa należy do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 (edytowane) Piękna ryba, graty!!! Marzenie ... czasami marzenia się spełniają , to może i jutro moje się spełni Edytowane 24 Lipca 2014 przez Czoper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Loszencja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Obiecana ryba i relacja :-) sum_230_1.jpgPiękne rybsko!!!Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Piękne zdjęcie. Cóż to za zabawkowy wodoszczelny aparacik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Piękne zdjęcie. Cóż to za zabawkowy wodoszczelny aparacik? Canon D10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 gratulacje piękna ryba i super relacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi