Mariano Italiano Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 (edytowane) Gruubo,ale w Twoim przypadku nie mogło być inaczej Graty dla Czarka za lokomotywę Edytowane 24 Lipca 2014 przez Mariano Italiano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Kawał klamota , piękny.Gratuluje rybki,kompana jak i ciekawej relacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Daniel gratulację wąsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Ryba brzydka ,gruba ,obślizgła złowiona przypadkiem i powiększona szerokokątnym obiektywem na mega wyciągniętych rękach nie gratuluję i już . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Ryba brzydka ,gruba ,obślizgła złowiona przypadkiem i powiększona szerokokątnym obiektywem na mega wyciągniętych rękach nie gratuluję i już . Ewidentnie wepchnięta w obiektyw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Dzisiaj przede mną w supermarkecie ktoś kupował taką rybę, teraz już wiem po co Hlehle gratulacje ryby i determinacji w tej niestabilnej pogodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Ewidentnie wepchnięta w obiektyw Rady się przydały Jeszcze trochę treningu i atakuj rekord świata A rybsko fajooooooooooowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traq Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Serdeczne gratulacje! Kosmiczna ryba i pouczająca historia. Trza łowić zawsze, nie bać się wyższej wody i deszczowej pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Obiecana ryba i relacja :-) sum_230_1.jpg Potęga ryba!Jakoś nie mogę sobie wyobrazić takiej ryby na wędce Walczy toto po sumowemu?Czy raczej jak SUMo ??? btwPiekne gratulacje dla łowcy tej potęgi Fajnie opisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Jeszcze raz gratulacje dla ekipy. Ołowiane chmury na zdjęciu Daniela z Wisły zazwyczaj zwiastują kabana - ja już się przyzwyczaiłem.Jak tak dalej pójdzie będziecie musieli do obowiązkowego zestawu sumowego dodać pasy na przepuklinę Nie myśleliście o jakimś kinie akcji z holu takiej lokomotywy? Chętnie bym obejrzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Z filmikami jest taki problem, ze za duzo na nich widac. Lodka sie kreci i mozna czesto dokladnie rozpoznac miejscowke.Chociaz tym razem zanim wrocilem do domu to juz polowa moich znajomych wiedziala o tej rybie.Bylem w szoku jak szbko i daleko informacja poszla. Co ciekawe nikomu jeszcze nie mowilismy nic, a juz bylo wiadomo ile ryba miala cm. Podobno jak go mierzylismy to mielismy widownie, ale jej nie spostrzeglismy.No i niestety lodki juz gesiego plywaja po okolicy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Gratuluje Panowie pieknej ryby ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 ...toż to marzyć o takiej rybie trochę strach, a co dopiero wyciągnąć na wędkę Gratulacje- piękny okaz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 (edytowane) Ależ kaban;] Tam jak się włoży rękę żeby ją podebrac to można jej nie wyjąć... Edytowane 25 Lipca 2014 przez puszek7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Brawo Panowie. Kapitalny matuzalem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Dla takiej ryby być może warto się przeprosić z PZW, a przynajmniej opłacić składkę jako niezrzeszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Panieeee ! Ale rybsko ! Gratulacje ! Ja właśnie jade .... WOJNA !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 To mój lipcowy 100cm 6,5kg przy nim jak dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seint Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Raczej jak wnuczek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario41 Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Trzy dni łowienia na Wiśle dały w kość. W pierwszy dzień wędkuje z żoną i na dużej wodzie czuję się jak dziecko błądzące we mgle. Nic mi nie idzie i jeszcze burza nie zostawiła na nas suchej nitki. Drugi dzień jest już zdecydowanie lepszy. Poprawiam przykosy i burty namierzone pierwszego dnia. Notuje jedno branie czyli jest lepiej niż dzień wcześniej. Trzeciego dnia dołącza do mnie ekipa Rózgi z Suchedniowa i Krakowski kolega Szpiegu. Mi przypada zaszczyt pływania z Tomkiem Miernikiem. Tomek stawia na dnie pontonu Swoje woblery i mówi testuj które chcesz. Mi w to graj i już jedno z Jego cudeniek wisi na końcu mojej wędki. Wędkujemy w trzy ekipy od samego rana i tylko Szpiegu w południe wyciąga niewielkiego suma. W ostatniej godzinie gdy jestem pewny że tym razem Wisła powaliła mnie na kolana i pokazała jaki dla niej jestem malutki następuje branie. Sum się nie zapina. Postanawiam z Tomkiem jeszcze raz powtórzyć tą samą burtę. Z doświadczenia wiem ze żerujący sum potrafi zaatakować przynętę jeszcze raz. I nie myliłem się. Choć nie był duży to cieszył nas jak cholera i podniósł mnie z kolan. Ekipa Mario i Tomek tego dnia górą. Kolejna fajna ryba na T.M. Dziękuje wszystkim uczestnikom za sumowy lifestyle. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Przedostatnia fota, jakby z polskiego Ebro Super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Gratki Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Dzisiejszy marmurek w kolorze woblerka. Wraca do domu. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beny1655 Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Jeziorowy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Beny nigdy nie kładź tak ryb na suchym drewnie, chyba że masz w stosunku do nich zamiary konsumpcyjne... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi