krzysiek Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Może kolega miał na myśli życie rodzinne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 (edytowane) Żonę polecam :-) I.... skończyło się rumakowanie.... Edytowane 28 Lipca 2014 przez rózgaś 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 (edytowane) Ja wyczaiłem moment, kiedy moja żona z trzema synami wybrała się na wakacje i wybyłem na Wisełkę na niedzielę - po raz pierwszy w życiu tylko i wyłącznie na suma. Ale było fajnie Pogoda jak dzwon i 4 sumki z trolla Edytowane 28 Lipca 2014 przez krzysiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Ja wyczaiłem moment, kiedy moja żona z trzema synami wybrała się na wakacje i wybyłem na Wisełkę na niedzielę - po raz pierwszy w życiu tylko i wyłącznie na suma. Ale było fajnie Pogoda jak dzwon i 4 sumki z trolla No bez jaj Jeszcze napisz, że opłacisz w przyszłym roku składkę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Może kolega miał na myśli życie rodzinne haha, no faktycznie. Zupełnie nie załapałem, a przecież ciągle mi to wypomina i straszy. Ja wyczaiłem moment, kiedy moja żona z trzema synami wybrała się na wakacje i wybyłem na Wisełkę na niedzielę - po raz pierwszy w życiu tylko i wyłącznie na suma. Ale było fajnie Pogoda jak dzwon i 4 sumki z trolla Koniec świata ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Dziwisz się? Narobiłeś mi smaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 No bez jaj Jeszcze napisz, że opłacisz w przyszłym roku składkę Przebolałem i wykupiłem jednodniowe A w przyszłym roku... Pożyjemy, zobaczymy. Niby można zapłacić 600PLN-ów jako niezrzeszony, ale w ten sposób moja kontrybucja będzie jeszcze większa, za to sumienie czyste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Ja też czytam i nie wierze, Krzysiek starzejesz się czy jak? Z Harrym byliście czy on się nie pokalał? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 (edytowane) Odczepcie się, skurczybyki Z Piotrkiem O. Edytowane 28 Lipca 2014 przez krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traperczłopa Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Nabyłem takie woblery pomóżcie z identyfikować co to za marka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 BIG S Shakespeare'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Shakespeare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 (edytowane) Shakespeare Big S, lub jego podróbki edytka.Chłopaki mieli lepszy refleks Coby to nie było, to wymień kółka i kotwice Edytowane 28 Lipca 2014 przez Kamil Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traperczłopa Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 A są jakoś podpisane orginały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Wieki temu urwałem ostatniego, ale raczej nie były podpisane na korpusie, chociaż w googlach znajduje się zdjęcie tego woblera z podpisem original big s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traperczłopa Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Te właśnie też nie są podpisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Możliwe, że to podróbka rodem z ZSRR. Też ładnie mieszają wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Ja wyczaiłem moment, kiedy moja żona z trzema synami wybrała się na wakacje i wybyłem na Wisełkę na niedzielę - po raz pierwszy w życiu tylko i wyłącznie na suma. Ale było fajnie Pogoda jak dzwon i 4 sumki z trolla Fajny wypadzik i co jest fajniejsze Polskie sumki czy Skandynawskie lake trouty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Jedno i drugie ma ze sobą tyle wspólnego, że bardzo, bardzo długo czeka się na branie W sumowaniu urzeka prostota: jedna luśnia, jedno pudełeczko z wobkami, ew. drugie z gumami, tropienie, niuchanie miejscówek, których na kilkudziesięciu kilometrach rzeki jest kilka, może kilkanaście... Trolling za pstrągiem to otwarta woda i czesanie. No chyba, że się łowi w przybrzeżnych lub śródjeziornych kamieniskach - wtedy jest podobnie Kij do łapy i wio Trouty to także surowe warunki, zimno, wiatr i wyczerpanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seint Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Sumy to też nieraz surowe warunki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Oj tak Strzał pioruna w wiatrak był najlepszy ! Kiedy płyniemy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seint Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 jak się jakieś burze zakręcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Sumy to też nieraz surowe warunki... Różnica jest taka, że na troutach w Laponii, jak tak zmoknę, to rzeczy suszę na sobie w czasie snu w namiocie, w nocy jest w okolicach zera dodatniego, a w dzień np. 5-10 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Chyba czas zacząć nagrywać filmiki, bo to fajna pamiątka Hol suma 190+ 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 (edytowane) To jest tam gdzie myślę gdzie pół Mazowieckiego gania sumy bo taki jeden Pan w gazecie opisał ? Chyba już kilka....dziesiąt złoty osiemdziesiąt plus w życiu wyjales bo spokój widzę od startu do mety aż Edytowane 29 Lipca 2014 przez Qowax001 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi