Kamil Z. Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Podsumowanie lipca - 600km+ po Wiśle i ch.... parapapa I'm lovin it...I o to chodzi! Ch***owo, ale jednakowo! Czyli z bananem na fejsie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Banan nie schodzi. Wrzuce coś wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumowy Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Wczoraj Odra i tylko 3 godzinki trolololo. Tym razem był kontakt z wasatym w postaci brań. Jednak wszystkie 2 x uderzył powyżej woblera, śluz na plecione. Już nie mogę doczekać się następnego razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Krzysiek, no wlasnie to przez banana nie polowiles. Banan cweli wode ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Krzysiek, no wlasnie to przez banana nie polowiles. Banan cweli wode ... Ale tylko moczony za rufa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Podsumowanie lipca - 600km+ po Wiśle i ch.... parapapa I'm lovin it... Wycwaniły się te zmiennocieplne kręgowce wodne albo popłynęły w psią mać gdzieś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Podsumowanie lipca - 600km+ po Wiśle i ch.... parapapa I'm lovin it...Znaczy się NI MA bo zeżarli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Wycwaniły się te zmiennocieplne kręgowce wodne albo popłynęły w psią mać gdzieś.. Nigdzie nie popłynęły. Trza pływać i nie marudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 (edytowane) Jakoś czuję, że sumowy onanizm mi mija, Doceniam zabawę. Ci bez bananów też guzik złowili i ani banana ani ryb. Swoje ryby już złowiłem. Porażka kształtuje charakter, człowiek uczy się dystansu, pokory, trzeźwego myślenia. Do tego dobre grono i lubię to. Mierzi mnie już powoli to sumowe środowisko pełne złości, braku zasad, prostytucji wędkarskiej i dziadostwa. Tak trochę kicam już w swoją stronę.... Wracam do domu i morda się cieszy..... Wolę swoją drogę. A swoją rybę i tak złowię. Nie. Nie brały. Bunkrów też nie było ale było zajebiście :-) Samojebka Kapitan 3D Warto zdjąć oczy z echa - bielik Lepsze od klimy Taki tam W blokach tego nie ma Coraz częściej leję na tą obłudę i zepsucie i pstryk Romantyczny obiad we trojga :|-) Banan nie przeszkadza. Zapewniam. Przypadkowy - nie liczy się (Nie pomyliłem wątków - Przyłów to kolejny element sumowej układanki) Może tu, może tam... Huknie następnym razem... Edytowane 4 Sierpnia 2014 przez rózgaś 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Pozytywnie pierdnięty jesteś 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Mierzi mnie już powoli to sumowe środowisko pełne złości, braku zasad, prostytucji wędkarskiej i dziadostwa. Powiedziałbym raczej, że nie jest to charakterystyczne dla środowiska sumowego. Całe środowisko wędkarskie jest podobne. Zresztą wystarczy poczytać w internecie wypowiedzi ludzi na forach/stronach sportowych. Jad i nienawiść jest wszechobecna.Środowisko nie ma znaczenia, konkretni ludzie za to mają.Dlatego, jeśli ceni się pewne postawy i cechy charakteru, to należy się wśród takich ludzi obracać. Skoro tak się do tej pory męczyłeś, to może znak, że w złym otoczeniu się znajdowałeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Trochę zmieniłem na świeższe :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 (edytowane) Pozytywnie pierdnięty jesteś mnie też się podoba (Rózgaś chyba Cię lubię choć się nie znamy raz Was widziałem w tamtym sezonie ),napływałem się w tym roku co nie miara a jak na razie dwa sumowe brania i dwa spady ale nadal się nie poddaję bo kocham to Edytowane 4 Sierpnia 2014 przez sebson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Krzychu,fajna jednostka ..polaczona z dwóch bananuf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Rozgaś,nie było męskich pontonów ?jakoś te kolory kojarzą mi się z tęcza. .Kurde ja się na nie nie nastawiam (sumy),a ostatnio mianem dwa.... jeden po drugim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario41 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Trochę zmieniłem na świeższe :-)Dzięki. Czyli poszedłem w odstawkę. Hahahaha. Ps. Rózgaś ogol się bo wyglądasz jak baba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Testowa jednostka tymczasowa. Mario nigdy w odstawkę, Ty z tych odświeżonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Rózga, Ty wariacie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Rózgaś zajefajne klimaty Skóry Wam od tej wody nie wysyfiło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Powiem tak... Nikt normalny nie dostrzega piękna wody i obcowania z przyrodą, normalni ludzie siedzą w blokach i zbijają bąki przed komputerem. Na jednej noccke siedliśmy ze znajomym przed samą wodą debatując na ten temat i obserwowaliśmy jak Wisła żyje... Ataki boleni, piękne spławy leszczy, lepsze widoki niż najlepszy film. Normalni ludzie tego nie widzą. A co do sumów to chyba one najlepiej uczą pokory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Powiem tak... Nikt normalny nie dostrzega piękna wody i obcowania z przyrodą, normalni ludzie siedzą w blokach i zbijają bąki przed komputerem. Na jednej noccke siedliśmy ze znajomym przed samą wodą debatując na ten temat i obserwowaliśmy jak Wisła żyje... Ataki boleni, piękne spławy leszczy, lepsze widoki niż najlepszy film. Normalni ludzie tego nie widzą. A co do sumów to chyba one najlepiej uczą pokory... @Lucas, każdy człowiek jest inny. Podzielam Twoje zdanie, że Wisła i jej przyroda są czymś przepięknym, ale wielu ludzi dostrzega piękno w zupełnie czymś innym. Mają do tego prawo, a dodatkowo to jest fajne, że panuje taka różnorodność gustów. Nudno by było jakby każdy zachwycał się tym samym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 (edytowane) @Lucas, każdy człowiek jest inny. Podzielam Twoje zdanie, że Wisła i jej przyroda są czymś przepięknym, ale wielu ludzi dostrzega piękno w zupełnie czymś innym. Mają do tego prawo, a dodatkowo to jest fajne, że panuje taka różnorodność gustów. Nudno by było jakby każdy zachwycał się tym samym.Racja, racja, w sumie to by była lipa gdyby wszyscy siedzieli nad wodą. Chociaż jak w weekend niekiedy zajrzę nad wodę to takie mam wrażenie Edytowane 5 Sierpnia 2014 przez Lucas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Pampuch żal się kąpać po powrocie do domu. Serio. Cera jedwabista jak po SPA. opalenizna iście jak z majorki. Baja Panie baja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Pampuch żal się kąpać po powrocie do domu. Serio. Cera jedwabista jak po SPA. opalenizna iście jak z majorki. Baja Panie baja... Ale wiesz, że z bergla nadal się sączy, a przy każdej okazji (burza) odkręcają kurek na całego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Bakterie zdychają nawet :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi