rózgaś Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Nie Kilobear, Pojedynczy szczęśliwcy się zdarzają. ja niezbyt :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 piękna rybka gratulujębardzo finezyjnie zapięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 sum 190cm z Wisły na nowe bonito zrobione do trola na sumy Ostatnia fota wymiata Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 (edytowane) Dzisiejszy smoczek, jak by znajomy. Zlowiony prawie w tym samym miejscu. Nawet ma rane na glowie z przed dwóch tygodni. I niech mi ktos powie że C&R nie daje frajdy i satysfakcji.Byl tez przylowik.Był tez krótki emocjonujący hol zakończony spektakularnym chlapnięciem ogonem na dowidzenia.Kotwiczka ''Tymonówka'' dała rade , pomimo że dość znacznie została odkształcona ale nie pękła. Edytowane 10 Sierpnia 2014 przez Karol Krause 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Dziękuje Panowie za gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 gratulacje Karol za rybkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Karolu musiał dostać na tarkę. Zrobiła się piekielna dźwignia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 (edytowane) Karol ogromne gratulacje! I znowu pływasz sam…. Za walkę 1vs1 gratulacje podwójne! Edytowane 10 Sierpnia 2014 przez Maciek_7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Karol ogromne gratulacje! I znowu pływasz sam…. Za walkę 1vs1 gratulacje podwójne!Ostatnio u mnie standard , załogant w weekendy baluje więc nie pozostaje mi nic innego jak pływać samemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Ostatnio u mnie standard , załogant w weekendy baluje więc nie pozostaje mi nic innego jak pływać samemu. To załogant nie poznał jeszcze najlepszej metody - melanż do 3 w nocy, o 4 wyjazd, jeszcze na gruubej fazie, na ryby? Takie wypady najlepsze, ehh dawne czasy, z 6 lat temu tak się walczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Piękne ryby Panowie łowicie, gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 A to informacja z gazeta.pl : http://kielce.gazeta.pl/kielce/1,47262,16457624,Gigantyczny_sum_zlowiony_kolo_Sandomierza__Mial_212.html#BoxSlotI3img Złowiony na tzw. wobler . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Karol ....super gratulację :D piękny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Kolejne doniesienia medialne:) http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,gigantyczny-sum-w-wisle-br-mial-90-kg-i-50-lat,129925.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Strach czytać te komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Strach słuchać i czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 A to informacja z gazeta.pl : http://kielce.gazeta.pl/kielce/1,47262,16457624,Gigantyczny_sum_zlowiony_kolo_Sandomierza__Mial_212.html#BoxSlotI3img Złowiony na tzw. wobler .A tak z innej beczki.Jak mierzycie sumy?Słyszałem, że wiele osób praktykuje poniższy sposób, ale nie brałem tego na poważnie.A jednak ... )) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Ja z mierzeniem lecę po obwodzie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Jeśli takie mierzenie "po łuku" dotyczy nie tylko sumów, to troszkę mi się rozjaśniło w kwestii kilku internetowych rekordów. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Od dzisiaj proponuję mierzyć ryby spiralnie. Skoro można zbroić wędziska w ten sposób ... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Ewentualnie robić obrys, jak na miejscu zbrodni i jechać z centymetrem po krawędzi, jak raz mało, jechać dwa razy.. Nikt już wtedy nie powie, że nie ma u nas dużych ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Pomiar niewiarygodny. Żadna komisja tego nie uzna. Przecież nawet dziecko wie, że długość liczy się od ogona, do końca najdłuższego wąsa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 A tak z innej beczki.Jak mierzycie sumy?Słyszałem, że wiele osób praktykuje poniższy sposób, ale nie brałem tego na poważnie.A jednak ... )) rekordy.jpg tym gościom to chyba tylko trwam został do pokazania się z tym sumem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 tym gościom to chyba tylko trwam został do pokazania się z tym sumem Złowili byka, wypuścili. Mają mój szacunek. Mogę to oglądać po kilka razy nawet w przerwie meczów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 tym gościom to chyba tylko trwam został do pokazania się z tym sumem Chłopaki złowili piękną rybę, więc pewnie są mega szczęśliwi i chcą się pochwalić. Nic w tym złego,Widzę nawet pozytywny aspekt całej sprawy - rybę wypuścili i jawnie się tym chwalą, co jest następną cegiełką w kierunku zmiany postrzegania wędkarstwa w PL. p.s. Za to z pomiarem mocno przesadzili 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi