patu Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 ...na końcu będzie plemnik ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 @Ricci ... "Ty weź pokaż to te nowe blanki Zielińskiego ... Kurde mam coś ..." Główkę niżej już pozował. Amator Grocha-Odrocha podanego na szczyt napływu. Sprzęt: Blaas M 2,40 12 lb. / stradic 2500FH / PP 10 lb.A ja trzymałem "asa"w rękawie na zimę..a Ty mnie tak sprzedałeś Brutusie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 ...jakby z postu na post coraz większe okazy To żeby podtrzymać ten trend - mój nowy rekord trollingowy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Mnie mnie pobijesz złowiłem mniejszego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) King Size!Gratuluje Daniel nowego rekordziku Kiedys wytrolowalem sumisia.Na Ebro. Glebokosc lowiska jakies 11 metrow. Poczulem tylko dziubniecie i wobler przestal pracowac.Mial 27 cm dlugosci. Uparl sie sprobowac zjesc barylke bombera uzbrojona w jedna kotwice z tylu. Szerokosc paszczy odpowiadala dokladnie rozmiarowi luku kolankowego kotwicy. Kotwica weszla poziomo i tak zostala.Niestety fotki nie mam Ale mam taka : zjadl Megabassa griffona i dal sie wyholowac na plecionke 10 lb Power pro. Po zacieciu linka przesunela sie w cudowny sposob w miekki kacik paszczy nie dotykajac tarki.Wobler byl caly w gardzieli. Podobno niektorzy to maja FART . Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez Guzu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Mnie mnie pobijesz złowiłem mniejszego Za kark się nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Widac ze idzie jesieñ ruszyly sie te wieksze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 druga kotwa była w pysku tylko się wypięła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 To jeszcze w kategorii XXS. Zawodniczek przedburzowy. Skasowal plytko chodzacego baczka tuz za szczytem przemialu. Niestety branie bylo tak charakterystyczne, ze nawet przez mysl nie przeszedl rekordowy klen Chmury w tle bardzo szybko nabieraly sily i koloru i juz pare minut pozniej uciekalismy do slepego kanalu przy rzece przed nadchodzacym szkwalem. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 też w zeszłym sezonie na leszczo kształtny wobek 10cm walnął mi taki ok.25-27cm ,foty nie zrobiłem bo padało strasznie. Po braniu myślałem że podhaczyłem jakiegoś krąpika do pary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 No dobra, a gdzie zniknęły zdjęcia "byków"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 też w zeszłym sezonie na leszczo kształtny wobek 10cm walnął mi taki ok.25-27cm ,foty nie zrobiłem bo padało strasznie. Po braniu myślałem że podhaczyłem jakiegoś krąpika do pary...A pamietasz mojego pękatego byka z Narwi ??? prawie ponton wywrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 A pamietasz mojego pękatego byka z Narwi ??? prawie ponton wywrócił To już był porządny średniak ,ze 40+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Naprawde ktos siedzi pod woda i pędzlem nakrapia te male bestyjki jakimiś farbkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 No dobra, a gdzie zniknęły zdjęcia "byków"?Ja jeszcze w tym roku na sumach nie byłem. Wiec pokazuje tylko przedszkolaki. Na szczęście pozy grzeczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Ja jeszcze w tym roku na sumach nie byłem.Wiec pokazuje tylko przedszkolaki.Na szczęście pozy grzeczne Chodziło mi o fotki z tymi małymi sumkami - zniknęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Ja wczoraj zamiast klenia trafiłem takiego byka ze 30+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 (edytowane) Wszyscy dodają kabany to i ja dodam.Mój pierwszy sum Oczywiście nie spełnia norm forum i jakichkolwiek innych Ryba z wody morskiej. Bez jakichkolwiek praw, wymiarów czy tez okresów.Nie znalazłem nigdzie jakiegokolwiek zapisu- chyba ze coś przeoczyłem.Nikt nie przewidział możliwości występowania suma w morskich zasobach. Smutne to bo takie plemniki są bez mrugnięcia okiem kilowane, a jest ich coraz więcej.Mam nadzieje że mimo to za jakiś czas pojawią się u nas ryby których brania i hole będa powodowały drżenie rąk.Pozdrawiam Edytowane 22 Sierpnia 2014 przez Zanderix 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henluk Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zastanawiające są sumy w morskich wodach. To moze być oznaka jakiegoś zachwiania w środowisku. Niekoniecznie jest się z czego cieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 ..wody morskie to również roztoka odrzańska i kawał Odry az do Szczecina..a tam jest trochę czarnuchów :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Ryba z Martwej Wisły. Nie wiem czy są także w zatoce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 KURNA!!!! mam pomysł. Spieprzyły do morza!!!! I wszystko jasne.... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario41 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 KURNA!!!! mam pomysł. Spieprzyły do morza!!!! I wszystko jasne....No i przyjdzie Ci się przeprowadzić na Pomorze hahahaha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 KURNA!!!! mam pomysł. Spieprzyły do morza!!!! I wszystko jasne....Krzysiek oby poszły śladem salmonidów i wróciły zrobić co trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 bieżcie te swoje iks-sogi na morski trolling za trotka,moze zdazyc sie przyłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi