Skocz do zawartości

SUMY 2014

suli102

Rekomendowane odpowiedzi

Dziekuje wszystkim za gratki. 

Za duzo lat (od 2005) bywam na ta woda, by nie wiedziec, ze trafic takie wyniki w kilka dni to szansa od losu.

Szansa, ktora udalo sie wykorzystac.

Jak chodzi o filmiki to sprawa jest w rekach Eksperta, czyli @bassketa .

Moje sumowe podium 2014 skompletowal zloscisty 180tak zlapany na Salmo Whitefish SDR.

Po brzuchu widac,ze zarcie lokalizuje niezle, mimo bielma na jednym oku ;)

180%2B001.JPG

• Like 19

Piękne zdjęcia, pozy takie nieszablonowe. Tło niezamazane. Pierwsza klasa.

PS.

Prosta sprawa ten trolling sumowy..

Pewnie, ze prosty - przeczytalem przed wyjazdem moj wlasny artykul o trollingu sumowym.

I poszlo samo ;)

Fotki takie bardziej kompromisowe niz wystudiowane. 

Upal, rozmiary pozujacych...poza tym bylismy we dwoch.

Pozdrawiam

Guzu

• Like 1

To co w tym sezonie "wyprawiasz" ... dystansujesz najlepszych ! :D . Jeśli pomyślę, że najlepszy czas na drapieżnika dopiero nadchodzi... włos się jeży :D .  Brawo i wielkie gratulacje :) .

Dzieki Robert.

Ale bez przesady. Badzmy realistami.  Ja gram w lidze niedzielnych wedkarzy. Tak bylo, jest i bedzie.

A , ze w tym roku jakos sprzyja tym niedzielnym wyjazdom fart...to fakt :)

Sezon jesienny to raczej u mnie okres slabej aktywnosci ...raczej co bylo do zlapania w tym sezonie to zostalo zlapane....

Pozdrawiam

Guzu

Edytowane przez Guzu
  • Like 2

Dzieki Robert.

Ale bez przesady. Badzmy realistami.  Ja gram w lidze niedzielnych wedkarzy. Tak bylo, jest i bedzie.

A , ze w tym roku jakos sprzyja tym niedzielnym wyjazdom fart...to fakt :)

Guzu, nie udawaj skromniachy. Zawsze miałeś fart do fortepianów. Czekam aż w końcu ruszysz dupsko nad Wisłę i pozamiatasz :)

Guzu, nie udawaj skromniachy. Zawsze miałeś fart do fortepianów. Czekam aż w końcu ruszysz dupsko nad Wisłę i pozamiatasz :)

Jasne - przypominam ile mi zeszlo zanim zlowilem pierwszego 200+.

Obaj znamy zawodnikow o wiekszym farcie jak chodzi o wasacze ;)

Pozdrawiam

kropki - Guzu

jazie - Guzu

klenie- Guzu

brzany - Guzu

bolenie - Guzu

sumy i to jakie??? - też Guzu

FCB kto??? - Guzu

jest jakiś wątek gdzie nie zamiatasz?

miałem wieczorem jechać na ryby, ale po tym co zobaczyłem, stwierdziłem, że to nie ma sensu :(

man teraz to doje..eś do pieca - gratulacje ;)

• Like 1

Podzielilem sie radoscia ze zlowionych ryb.

Przeciez wiadomo, ze nie rywalizujemy ze soba w zaden sposob - a raczej wspieramy .

Guzu, na prezydenta!

... a przynajmniej na wójta :P

p.s. Daniel, wróciłeś do Polski, więc się przyzwyczajaj - każdy aspekt życia w tym kraju związany jest z rywalizacją. Kasa, wpływy ... a nawet to kto ma mądrzejsze dzieci, czy łowi większe ryby. Pochwalenie się swoim sukcesem w najlepszym wypadku spowoduje puszczenie zwieraczy wśród wielu ludzi, a jak masz pecha to zostaniesz zjedzony :)

Frajda z łowienia to czasami efekt uboczny, ale tak na prawdę liczy się wynik, wynik i jeszcze raz wynik. I tu już nie chodzi o konkretne centymetry, ale o to który jesteś w rankingu, czyli ryba 180 centymetrów wielu osobom frajdy nie sprawi, ponieważ "kolega" złowił większą. 

Na szczęście są jeszcze tacy, którzy krzyczą ze szczęścia jak złowią takiego "mikrusa". Tomi - szacun za ostatnią euforię :)

https://www.youtube.com/watch?v=V2sedTLIRWU

• Like 5

Rywalizacja, gdy kazdy lowi gdzies indziej.
Gdy kazdy "rywalizator" ma inna ilosc czasu na to i inne warunki do lowienia (lodz, echosondy, gps itd).

Moim skromnym zdaniem taka rywalizacja jest z zalozenia bez sensu. Bo jak to porownywac i co do czego ? 

Liczbe wyholowanych cm biezacych suma na kazda godzine przeplywana w trollingu przez danego wedkarza ? 

Nie moj swiat. Nie bede sie przyzwyczajal.

Jak komus sie nie widza moje zdjecia w tym czy innym watku, to juz jego problem. 

W moim wpisach nie ma falszywej skromnosci i kokieterii.

Nie uwazam sie za kogos kim nie jestem. 
Jak napisalem wczesniej - mam tyle czasu na wedkowanie ile mam i jak juz go mam to staram sie wedkowac w sposob, w jaki najbardziej lubie i tam gdzie najlepiej moge to wedkowanie realizowac. 

Zawsze chetnie sie ucze od innych, slucham i staram wzbogacac swoj warsztat wedkarski. 

Watek niedlugo przerodzi sie w dysputy psychoanalitycze, a sezon w pelni...

Pozdrawiam

Guzu

p.s. na koniec przydlugiej wypowiedzi  Señor Paszcza z bliska :)

236%2B004.JPG

Edytowane przez Guzu
  • Like 19