Guzu Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Gruubo Daniel.Gratuluję Czy wg Ciebie mogą być tam osobniki jeszcze większe ?? Jesli to pytanie do mnie, to odpowiedz brzmi - TAK. W tym roku zlowiony zostal egzemplarz o dlugosci 2 68 cm.Zlowiony i wypuszczony... Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Widzę że te historyczne opowieści o 3 metrowych sumach mogą okazać się prawdziwe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 No łeb to ma ogromny - fakt. Ponad 2,60? Można go gdzieś Daniel na foto zobaczyć? Czy zdjęcie nie poszło w eter? No i czekamy na filmik z wyprawy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) No łeb to ma ogromny - fakt. Ponad 2,60? Można go gdzieś Daniel na foto zobaczyć? Czy zdjęcie nie poszło w eter?No i czekamy na filmik z wyprawy:) Polecam sprawdzic na youtube. Jest film. Edytowane 1 Września 2014 przez Guzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Normalnie nogi mi zmiękły. Piękne sumiska... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Polecam sprawdzic na youtube. Jest film. Dzięki Daniel. Znalazłem, nie mogę wyjść z szoku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Guzu lubię Twoje ryby, bo mam wrażenie, że sam na nie zdrowo pracujesz a nie wypytujesz co, gdzie, jak, na co, pod jakim kątem, a kiedy, a jaka faza księżyca i jaki wiater itp. Dlatego możesz się pochwalić wieloma ładnymi gatunkami. Bo łowić to trza umić :-)Wywlokłeś go do parku na spacer? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Ziom, bez takich - jedz na ryby To nie jest zamiatanie czy inne tam "dojebanie". Podzielilem sie radoscia ze zlowionych ryb.Przeciez wiadomo, ze nie rywalizujemy ze soba w zaden sposob - a raczej wspieramy .PozdrawiamDaniel, oczywiście, że pojechałem, ja nie odpuszczam, 3 dzień z rzędu, łowienia dość mocnym deszczu mnie nie odstrasza wchodzę na forum tylko po to, żeby oglądać foty złowionych ryb - dobre fotyod siebie staram się czasem co lepszą fotkę wrzucić też, cm mnie nigdy nie interesowały...rywalizacja jest mi obca, jestem nad woda dla siebie - sporo i co mam złowić to złowięTy wielu wątkach pokazałeś, że można złowić fajną rybkę - też w Polsce, że te ryby są i można je ładnie zaprezentować, nawet jak nei są medalowe - i o to cmon 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Daniel gratuluję krótkiego ale jakże efektywnego sezonu sumowego , piękne wąsy i super zaprezentowane , czekam na filmik z niecierpliwością. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombi Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Guzu, gratulacje, piękne smoczysko.A co do filmiku na youtube, szukam lecz nie mogę trafić. Pomóżcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 .... wpisz 268 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Dajcie link do filmu plissssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 dajcie link plisssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Guzu, gratulacje, piękne smoczysko.A co do filmiku na youtube, szukam lecz nie mogę trafić. Pomóżcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 ten? nie mogę obejrzeć, bo net mi straszliwie przycina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Mogę powiedzieć: łowiłem TAM z GUZEM, a poza tym obydwaj kibicujemy Barcelonie Daniel znowu rozpalił w nas nadzieję na rybę życia. Do zobaczenia na Ebro za rok 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombi Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Dzięki Czocho.Tpe, chyba ten. Gruba ryba, szkoda tylko że nie pokazali mierzenia lub chociaż jakiś ujęć, fotek, aby można było zobaczyć ją w całej okazałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Cześć, , ale za to zaprezentowali cały las wędek na burcie co im wyraźnie pomogło ::-) . A tak na poważnie ktoś może wie co to za kij się tak pieknie gnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Cześć, , ale za to zaprezentowali cały las wędek na burcie co im wyraźnie pomogło ::-) . Nie wierzyli w młodego... :D .No i to, nie ta kategoria "wędkarstwa" i "wędkarzy" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Wolę Guzowego 236:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 To tylko 32 cm różnicy. Jestem przekonany że w Rybnickim zalewie pływają większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Ja wierzę w spotkanie z taką rybą na Wiśle, mimo że wielu znakomitych sumiarzy raczej wątpi w to, że tak duże ryby tam mogą pływać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Pieknie Daniel , no wreszcie cos sie dzieje , Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Zdjęcia tego 268 są na facebooku. Jeden i drugi ma zdjęcie, tzn przewodnik i łowca. Podają 110 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Takiego zaciąć na Wiśle!!!!!!!???? ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi