spy Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Nie, akurat te dwa podpunkty zostawili a dwa idiotyczne wywalili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Pamiętam jak na Zegrzu wyławiali okonie wpierając wszystkim że to chwast bo wyżera ikrę i narybek i trzeba się go pozbyć... I co ciekawe niemal się to udało. Dzisiaj usłyszałem że sum w Wiśle to chwast bo wyżera inne ryby...Nie wiem czy to kwestia mentalności, komunizmu, lat upodlenia przez zaborców czy po prostu żyjemy w kraju małych ludzi. Smutne jest to, że zamiast traktować wędkarstwo jako pasję i hobby ogrom z wędkarskiej braci traktuje łowienie ryb jako pozyskiwanie mięcha. I co gorsza wymyśla coraz to nowsze preteksty na bezkarne niszczenie zasobów naszych wód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newrom Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 No ale nie dziw się. Jeśli znajdziesz sobie wroga zewnętrznego to złość członków zostanie przeniesiona z zarządu, na wroga. Bo to nie pzw jest winne, to okonie, jazgarze, kormorany, sumy, ślązacy, krakusy, warszawka itd w zależności od miejsca kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 ...wracając do sumowania. Poniżej zwiastun filmu z wyprawy z Danielem ... ( całość w Grudniu). Dzięki @Guzu za świetne emocje ...Algi+Adrenalina+Śluź = dobra zabawa 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Jak zwykle klasa ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 2104 ? Ja nie dożyje raczej Guzu wpuść tam bolenie bo nuda 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Super Trzeba będzie ruszyć 4 litery... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 2104 ? Ja nie dożyje raczej Guzu wpuść tam bolenie bo nuda ...przegapiłem- tak to jest jak się składa po nocach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Świetna realizacja i podkład muzy sympatyczny bardzo . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Zapowiada się film rewelacyjnie!!! Teraz wszystko jasne .... biorą na czerwoną łudkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Cieszy oko i ucho , bravo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 klasa,szkoda że w kinach dopiero w grudniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Może na torrentach będzie wcześniej? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Zwiastun soczysty jak pomarancze z okolic Valencii!Swietna robota, podklad muzyczny chwytliwy. Mam nadzieje, ze z tym grudniem to zart PozdrawiamGuzu 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Może na torrentach będzie wcześniej?Ja już mam, ale kinówkę, w dodatku bez napisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Nominuję do fish Oskara..i cali w śluzie na czerwone dywany!Zajebisty zwiastun! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Basket super robota , zwiastun pierwsza klasa ale niekarz nam czekać na całość tak długo . Gratuluję pełna profeska! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Zwiastun soczysty jak pomarancze z okolic Valencii!Swietna robota, podklad muzyczny chwytliwy. Mam nadzieje, ze z tym grudniem to zart PozdrawiamGuzujuż sam zwiastun oddaje klimat i ostro pobudza wyobraźnię... piękna sprawa Pzdr. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Taka wyprawa lepsza niż siłownia normalnie Filmik sam w sobie mega Pogratulować!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 i okazuję się że można fajny film skręcić graty panowie dla was za ciężką robotę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 dobra, kupuję słomkowy kapelusz i bilet do Hiszpanii na przyszły sezon 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 dobra, kupuję słomkowy kapelusz i bilet do Hiszpanii na przyszły sezon Kapelusz kupisz na miejscu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Dzisiejsza rybka z pokładu mojego środka do pływania (jak na razie największa jaką złowiliśmy)Niestety nie moja:(Pozdrawiam! 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Adamie piękna ryba, naprawdę gratuluję i zazdroszczę - pozytywnie. Ale ten piasek.......... psuje wszystko, szkoda rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 (edytowane) Troszczyliśmy się o rybkę jak nigdy. Sum nie był ciągnięty tylko zaniesiony we dwóch. Zaliczył bardzo szybką sesję i wrócił do wody. Myślę, że to lepsze niż długa sesja na dodatek z przynętą w pysku (czyt. reklama) Edytowane 5 Września 2014 przez chojny83 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi