wujek Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Żeby trochę podbudować morale, bo już mi się nie chce czytać ciągle o tych mordowanych sumach. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traq Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Żeby trochę podbudować morale, bo już mi się nie chce czytać ciągle o tych mordowanych sumach. Hmmm, poznaję chyba te rękawiczki Fajne zdjęcie wyszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Żeby trochę podbudować morale, bo już mi się nie chce czytać ciągle o tych mordowanych sumach. Ryba i fota fajna, ale dopiero co niszczyłeś morale informacją o tym martwym sumie Panowie, taki mały apel do Was - miejcie uszy i oczy otwarte na dziwnie zachowujące się jednostki nocą. Szczególnie dryfujące po opaskach i po krzakach na burtach.Jak sami wody nie upilnujemy to nikt za nas tego nie zrobi, a straszna plaga kłusownictwa jest ostatnimi czasy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Hmmm, poznaję chyba te rękawiczki Fajne zdjęcie wyszło! Bardzo fajna. Widać że to rzeczny zbój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Ryba i fota fajna, ale dopiero co niszczyłeś morale informacją o tym martwym sumie Panowie, taki mały apel do Was - miejcie uszy i oczy otwarte na dziwnie zachowujące się jednostki nocą. Szczególnie dryfujące po opaskach i po krzakach na burtach.Jak sami wody nie upilnujemy to nikt za nas tego nie zrobi, a straszna plaga kłusownictwa jest ostatnimi czasy.Możesz Daniel mieć niestety rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Ostatnio już dwa razy mieliśmy takie akcje z płynącymi po ciemku pychówkami i za każdym razem gdy zaczynaliśmy głośno gadać o telefonie na Milicję jednostki niezwłocznie odpływały w ślizgu w ciemność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Moje ostatnie 2 x 160 myślę że jeszcze gdzieś pływają Może to nie "potwory", ale sporo dały radości w tych trudnych tegorocznych warunkach .Gratuluje!!! killer od Jaxona? Mozna tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 (edytowane) Wbrew utartym opiniom oraz przyzwyczajeniom ,powiem że MOŻNA PS: Nie mów tak głośno bo wszyscy będą teraz takie chcieli . Edytowane 15 Września 2014 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Parada gejów.Kogo?czego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Parada gejów.moderator śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 To ja też wrzucę coś pozytywnego Tak naprawdę już od czwartku czułem, że trafimy dobrą rybę, bo w tym roku po raz pierwszy jechał ze mną Harry. W piątek wieczorem co prawda trochę zabalowaliśmy (choć ja, jako kierowca praktycznie o suchym pysku), bo okazja była jak rzadko, ale o wpół do pierwszej byliśmy już w łóżkach. Nie było zmiłuj i pobudkę urządziłem tuż po czwartej, dzięki czemu kilka minut po szóstej byliśmy na rzece. Pierwsze branie mieliśmy ok. dziesiątej. Ryba miała blisko metr. A potem było już tylko lepiej. Dwie godziny później trafiliśmy drugiego, a zaraz potem kolejnego. Ten już był konkretny. Wziął dość delikatnie, bo płynął za wobem i zassał go bardzo głęboko. Walka była krótka, myślę że poniżej 10 minut, ale dynamiczna i emocjonująca – taka jak lubię z chlapaniem i odjazdami. Jakby cię tu, miśku, dźwignąć? Może lepiej poleż sobie… Dość widzenia! Sprzętowo:Kij: St.C. 2C80HF2 40lbKołowrotek: Daiwa Millionaire CV-Z 253 – dzięki Baca Linka: PP 40lbPrzypon: stalowy w otulinie, 120cm, z czegoś co kupiłem na alledrogo, a przypominało linkę do żaluzji; grube to jest, nie kaleczy ryb i wygodnie się za to chwytaWobler Rapala, agrafka morska Spinwal, kółka Kamatsu 5, kotwiczka - tymonówka 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Fajny długasek ,ale bardzo chudziutki się wydaje jak na tą porę.Gratuluje rybki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Ewidentnie ryba była po przejściach, z miejscowymi deformacjami, zagojonymi licznymi bliznami na ogonie od strony grzbietu, łeb miała oblepiony pijawkami, co mogłoby wskazywać, że ostatnio nie była zbyt aktywna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 (edytowane) Widać na zdjęciu że wygląda na bardzo poobijanego. Miał chyba niezłą przygodę, ale skoro się wylizał - to myślę że nadrobi i przezimuje bezpiecznie. Edytowane 16 Września 2014 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 gratulację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Gratki Krzysiek ,bardzo fajana ryba. U nas tylko pomarzyć o takich , woda mocno wysoka ,mało klarowna no i trafiają się same gluty od jakiegoś czasu.Jutro jeszcze powalczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Widze @Krzysku, ze sumy wciagnely Cie jak ten na zdjeciu wobka Gratuluje Ryby i radze zachowac ostroznosc - sumoza wciaga.Mi zajelo kilka lat ( i kilkanascie ryb) zeby choc troche sie z tego wyleczyc Pozdrawiam Guzu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Oj tak, ale nie jest to lekki kawałek chleba Dzięki chłopaki, jak na rok debiutu to mieliśmy sporo szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubsonon Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Rok się jeszcze nie skończył a szczęście zapewne też - czego Tobie i Twoim kompanom zapewne każdy forumowy kolega po kiju będzie życzył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Czas na zaległe relacje 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Fajny sumek gratulacje dla Taty a ile mierzył bo się nie doczytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas202 Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Ot taki dzień ojca..... Gratulacje ! Ile sobie mierzył ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Długość to (jak się okazuje) pojęcie względne. Poza tym niektórzy traktują łowienie sumów jak zawody i z tego powodu nie wytrzymują ciśnienia.Może lepiej nie podawać długości? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Długość to (jak się okazuje) pojęcie względne. Poza tym niektórzy traktują łowienie sumów jak zawody i z tego powodu nie wytrzymują ciśnienia.Może lepiej nie podawać długości? Pewnie ze lepiej nie podawać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Piękny wąsacz Daniel, gratulacje dla ciebie i taty. A to moja rybka z sierpnia, żaden potwór ale cieszy: 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi