Gość DAWIDspinn Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Daniel jeśli długość nie ma znaczenia to po co te statystyki, liczby na twoim blogu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Daniel jeśli długość nie ma znaczenia to po co te statystyki, liczby na twoim blogu ? A kto powiedział, że nie ma?Napisałem jedynie, że długość to pojęcie względne Ryba oczywiście była zmierzona i odnotowana w moich archiwach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekspin Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Witam! Nieoczekiwany przyłów...czyli Sum którego nie miałem prawa złowić..,a jednak ! Kijek do 28g,linka o,12mm...hol bardzo męczący zarówno dla mnie , jak i dla suma :-) Daliśmy radę ,wąsacz odpłynął w dobrej kondycji.Za rok ma czekać w tym samym miejscu :-) Pozdrawiam 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 No no. Kto jest nad wodą, ten ryby łapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekspin Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Tak....warunkiem złowienia ryby (ryb) jest częste przebywanie na łowisku.Siedząc w domu nie zrobi się tego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasmar Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Podsumowanie jesieni. 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Fajne rybki, tylko pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Sierpniowy misio Jak znajdę chwilę to zmontuję filmik z holu. 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Sierpniowy misio Jak znajdę chwilę to zmontuję filmik z holu.Fajny, wygląda jak Anakonda z Amazonki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Ile miał???? ...wydaje mi się, że ta rybę miał już Jarek, a 2-3 tygodnie po nim Marcin( wasmar) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Jak to Danielu z tych okolic to bardzo prawdopodobne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Ile miał???? ...wydaje mi się, że ta rybę miał już Jarek, a 2-3 tygodnie po nim Marcin( wasmar) A ile miały ich ryby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 To ten??? ok 170 cm...przez dwa tygodnie urósł 2 cm na fatce wydaje mi się ze ma taka sama plamke...albo to pijawki 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Kamil, no to ładnie urósł (lub zmalał) kilkadziesiąt centymetrów ! Taką plamkę na łbie ma co drugi sum - ślady po pijawkach. p.s. Raczej nie wstawiam ryb poniżej 2 metrów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Faktycznie ten twój jakiś rozciągnięty ...myślałem że tak przyfocony na szeroko ale przyznasz, że plamka bardzo charakterystyczna ....tez nie wstawiam wąsów poniżej dwójki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 p.s. Raczej nie wstawiam ryb poniżej 2 metrów Daniel nie zawstydzaj kolegów , prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 ale przyznasz, że plamka bardzo charakterystyczna No niestety nie przyznam, bo większość sumów je ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasmar Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 To ten??? ok 170 cm...przez dwa tygodnie urósł 2 cm na fatce wydaje mi się ze ma taka sama plamke...albo to pijawki :DKalilKamil te 2 cm to efekt mojego pośpiechu (byłem sam i jeszcze chciałem zrobić parę zdjęć) a zależało mi by rybka jak najszybciej wróciła do wody. Rzeczywiście 2 tyg wcześniej miał ją Jarek. Świadczą o tym nie tylko plamy umiejscowione w tych samych miejscach, ale też charakterystyczny zdeformowany prawy wąs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 No tak plamki plamkami...ale wąsa nie podrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Daniel nie zawstydzaj kolegów , prosze Czemu miałbym zawstydzać? Koledzy na pewno się cieszą, że takie ryby jeszcze pływają w naszych wodach.Poza tym ja się cieszę z sukcesów kolegów, więc mam nadzieję, że oni cieszą się z moich i piszę to bez cienia ironii. p.s. Kilka dni temu kolega złowił swoją życiówkę ze mną na łodzi. Ryba ta sprawiła mi mnóstwo frajdy i cieszyłem się prawie jak on 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Kurcze, fantastyczne ryby...Gratulacje wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Podsumowanie jesieni.Gratulacje Marcin,ryby Twoje i Jarka cieszą mnie prawie jak własne Daniel ,piękny ogon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasmar Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Gratulacje Marcin,ryby Twoje i Jarka cieszą mnie prawie jak własne Daniel ,piękny ogon.Dzięki...Ps. Wojtek udział w tym niewątpliwie masz. W końcu to twoje wobki w akcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince83 Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Nowa życiówka 152cm, uderzenie było takie, że myślałem że z łodki wyskocze. No i cały hol był emocjonujący.Było wszystko to czego trzeba, piękne odjazdy, piekna walka i na koniec pomahałem mu na dowidzenia ) 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavecky Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Daniel... trafiliście coś?U nas na zero ale wg rybaka spotkanego na slipie powyżej wytargali dziś na trola 160cm...S. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi