Patryk1125 Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 (edytowane) Zakochałem się w tym ugieciu P9080455.JPGPokaż tego co kija uginał Co to za badyl?Dobra juz wiem co to za badyl - MHX DR Edytowane 28 Października 2014 przez Patryk1125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Zakochałem się w tym ugieciu P9080455.JPGdokładnie, też chciałbym wiedzieć , co to za kijek jaki c.w.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Dokładnie tak jak Patryk pisał dodam tylko że do113g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 To jeszcze jedno cudo w stanie spoczynku 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Pietrus poprosiłbym na priv dokładne dane wędki Cudo Super foty i piekna rybka. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Ja sezon sumowy zamknąłem w niedzielę metrowym sumkiem.W ostatnim napłynięciu miałem pięknego szczupaka, niestety do zębatych nie mam szczęścia i spadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Trafił się taki wąsik , co Ciekawe ściągnął mi jedną kotwę z wobka rapala original 9 razem z kółkiem nie wiem jak to się stałobranie o świcie miał być sandacz 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Fajny sumek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Fajny sumek ps. kółko łącznikowe wygląda na nietknięte, prawdopodobnie "przblokowało" w jakiś sposób woblera, sum się obrócił lub poruszał łbem i efekt widoczny na zdj gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Zakochałem się w tym ugieciu P9080455.JPGSzkło to szkło,sam latałem DR'em 2 sezony,ale w tym łowiłem głównie grafitowymi kijami z głębokim ugieciem. Na DR'a ciężko jest większą rybę wciąć w tarkę ,co graficiakiem czasem się udaje... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Zakochałem się w tym ugieciu P9080455.JPG Ugięcie fajne, ale czy moc wystarczająca żeby zatrzymać sumka w zaczepowym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Ja tam w tarke to moze jednego czy dwa w zyciu wcialem, a kij mam szybki i mocny.Praktycznie kazdy trafiony w tare albo sie nie zacina albo spada od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Szkło to szkło,sam latałem DR'em 2 sezony,ale w tym łowiłem głównie grafitowymi kijami z głębokim ugieciem. Na DR'a ciężko jest większą rybę wciąć w tarkę ,co graficiakiem czasem się udaje... Do tarki to ja mam XZOGE ;-) Choć i z nią nie ma pewności. DR-em łowie w miejscach łatwych i na mniejsze wabie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 (edytowane) Bardzo ufnie podszedles @pietrus do wedeczki.Szacun. Ja zwykle w takich sytuacjach miekne i odruchowo dolnik mam w poziomie ...Dlatego nie mam jeszcze takiej fajnej fotki A tu zeszloroczny odgrzewany "kotlecik" w klimacie : Edytowane 30 Października 2014 przez Guzu 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 ImageUploadedByTapatalk1414242190.802352.jpgWiśle sypnął się wąsik! Piekna sprawia @kielbiu!Gratuluje klimatycznej fotki ze swietna Zdobycza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Bardzo ufnie podszedles @pietrus do wedeczki.Szacun. Czekam tylko na dwójkę jak siądzie na Xzoge 12kg. To będą dopiero foty Ale Twój zestaw równiez daje rade. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Czekam tylko na dwójkę jak siądzie na Xzoge 12kg. To będą dopiero foty Ale Twój zestaw równiez daje rade. pozdroTak, daje radę :236 225 221 215 205... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Prosta matematyka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 To juz nie prosta matematyka to juz chyba wyzsza matma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavecky Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Ktoś? Coś? Na zakończenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejp Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 To przykre . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Jakie zakonczenie, sezon trwa. Miejsce objete monitoringiem, kamera wycelowana dokladnie na bojke, kilkunastu ludzi (pracownicy stopnia wodnego) dookola, winnych brak. Przecież muszą widzieć kiedy bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Jakie zakonczenie, sezon trwa. Miejsce objete monitoringiem, kamera wycelowana dokladnie na bojke, kilkunastu ludzi (pracownicy stopnia wodnego) dookola, winnych brak. Zestaw zarzucili to co maja siedziec, na monitoringu beda widzec czy cos bierze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) Patologia! najlepiej byłoby właściciela tego systemiku tak powiesić.Takich to lać pałą po łbie.Ostatnio nad Wisłą wydarłem plecionką systemik , biedną rybkę uwolniłem a systemik rozbroiłem. Edytowane 7 Listopada 2014 przez Kajtelek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Zapowiada się długa zima ....aż do lipca ....krwawe tygrysy już nie moga się doczekać 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi