Skocz do zawartości

SUMY 2014

suli102

Rekomendowane odpowiedzi

Bassket, zwiatun widziałem i rzeczywiście bardziej w moim guście:) Wolę dynamiczne produkcje. Po tym zwiastunie czekałem na ten właściwy filmik właśnie w takim klimacie. Ale spoko jeśli to była koncepcja z całym holem. Czekam z niecierpliwością na drugą "koncepcję". A co do tej większej ilości kamer, to wg mnie z dwóch już można nieźle namieszać. Pozdr.

• Like 1

Bassket, zwiatun widziałem i rzeczywiście bardziej w moim guście:) Wolę dynamiczne produkcje. Po tym zwiastunie czekałem na ten właściwy filmik właśnie w takim klimacie. Ale spoko jeśli to była koncepcja z całym holem. Czekam z niecierpliwością na drugą "koncepcję". A co do tej większej ilości kamer, to wg mnie z dwóch już można nieźle namieszać. Pozdr.

Hej

pokażesz jakaś swoją produkcję jak mieszausz z dwóch kamer ?

Tez lubię fajne filmiki

pozdrawiam

Z całym szacunkiem kolego Piotr , ale łowienie sumów to nie łowienie kleni ;)  ( oczywiscie nie mam nic przeciwko i absolutnie nikomu nic nie ujmuje ) i kto choć raz nagiął kręgosłup wie że to wojna a nie plan filmowy  :lol:  :lol:  :lol:

• Like 3

Kolego Karolu, ale ja też nic nikomu nie ujmuje :) Bassket jest niesamowity w tym co robi i ja uważnie śledzę jego produkcje. Wytlumaczył mi, że ten filmik to była inna koncepcja i ja to rozumiem. A co do tych kleni i sumów to wbrew pozorom łatwiej o "lepszy" materiał przy sumach, jak już weźmie oczywiście:) Zazwyczaj jest się we dwóch, więc można drugą z ręki nagrywać, dłuższy hol i jest czas na różne ujęcia.

• Like 3

Kolego Karolu, ale ja też nic nikomu nie ujmuje :) Bassket jest niesamowity w tym co robi i ja uważnie śledzę jego produkcje. Wytlumaczył mi, że ten filmik to była inna koncepcja i ja to rozumiem. A co do tych kleni i sumów to wbrew pozorom łatwiej o "lepszy" materiał przy sumach, jak już weźmie oczywiście:) Zazwyczaj jest się we dwóch, więc można drugą z ręki nagrywać, dłuższy hol i jest czas na różne ujęcia.

Nie odebrałem spostrzeżeń  kolegi Hurricana "offensywnie", sam lubię dynamiczny montaż  i mam w zanadrzu  kilka pomysłów na różne ustawienia  kamery na łódce ... i tu zgadzam się z kolegą Karolem- filmowanie  to tylko dodatek do wspaniałego hobby 

Bassket, widziałem zwiastun i czekałem na główne danie, bo masz bardzo fajne pomysły na ujęcia, fajnie dobierasz muzę i zgrywasz ją z ujęciami. Tu, jak wytłumaczyłeś o co innego chodziło i ok. Ja czekam na tę wersję bardziej dynamiczną:) Takie zwyczajnie wolę.

A wędkarstwo oczywiście na pierwszym miejscu:) Kamerkowanie dopiero od paru miesięcy, ale udało się już uchwycić gięcie pleców i wiem co to wojna:) jeszcze raz pozdr. i czekam na drugą wersję.

• 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...