Hurrican Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Bassket, zwiatun widziałem i rzeczywiście bardziej w moim guście:) Wolę dynamiczne produkcje. Po tym zwiastunie czekałem na ten właściwy filmik właśnie w takim klimacie. Ale spoko jeśli to była koncepcja z całym holem. Czekam z niecierpliwością na drugą "koncepcję". A co do tej większej ilości kamer, to wg mnie z dwóch już można nieźle namieszać. Pozdr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Bassket, zwiatun widziałem i rzeczywiście bardziej w moim guście:) Wolę dynamiczne produkcje. Po tym zwiastunie czekałem na ten właściwy filmik właśnie w takim klimacie. Ale spoko jeśli to była koncepcja z całym holem. Czekam z niecierpliwością na drugą "koncepcję". A co do tej większej ilości kamer, to wg mnie z dwóch już można nieźle namieszać. Pozdr.Hejpokażesz jakaś swoją produkcję jak mieszausz z dwóch kamer ?Tez lubię fajne filmikipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Guzu co to za kij ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Guzu co to za kij ? Daiwa kenzaki braid special 50 lb230 2 kawalkifabrycznie ma za długi dolnik do mojego wzrostu, ale @yglo zrobil ideal 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Guzu, nie mam dużego doświadczenia i na pewno nie mieszam tak jak bassket:) Ale jedna kamerka na stałe i druga z ręki wystarczą żeby mieć sporo różnych ujęć do "mieszania". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Z całym szacunkiem kolego Piotr , ale łowienie sumów to nie łowienie kleni ( oczywiscie nie mam nic przeciwko i absolutnie nikomu nic nie ujmuje ) i kto choć raz nagiął kręgosłup wie że to wojna a nie plan filmowy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 fajnie sie gnie , to blend ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Kolego Karolu, ale ja też nic nikomu nie ujmuje Bassket jest niesamowity w tym co robi i ja uważnie śledzę jego produkcje. Wytlumaczył mi, że ten filmik to była inna koncepcja i ja to rozumiem. A co do tych kleni i sumów to wbrew pozorom łatwiej o "lepszy" materiał przy sumach, jak już weźmie oczywiście:) Zazwyczaj jest się we dwóch, więc można drugą z ręki nagrywać, dłuższy hol i jest czas na różne ujęcia. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Kolego Karolu, ale ja też nic nikomu nie ujmuje Bassket jest niesamowity w tym co robi i ja uważnie śledzę jego produkcje. Wytlumaczył mi, że ten filmik to była inna koncepcja i ja to rozumiem. A co do tych kleni i sumów to wbrew pozorom łatwiej o "lepszy" materiał przy sumach, jak już weźmie oczywiście:) Zazwyczaj jest się we dwóch, więc można drugą z ręki nagrywać, dłuższy hol i jest czas na różne ujęcia.Nie odebrałem spostrzeżeń kolegi Hurricana "offensywnie", sam lubię dynamiczny montaż i mam w zanadrzu kilka pomysłów na różne ustawienia kamery na łódce ... i tu zgadzam się z kolegą Karolem- filmowanie to tylko dodatek do wspaniałego hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Bassket, widziałem zwiastun i czekałem na główne danie, bo masz bardzo fajne pomysły na ujęcia, fajnie dobierasz muzę i zgrywasz ją z ujęciami. Tu, jak wytłumaczyłeś o co innego chodziło i ok. Ja czekam na tę wersję bardziej dynamiczną Takie zwyczajnie wolę. A wędkarstwo oczywiście na pierwszym miejscu:) Kamerkowanie dopiero od paru miesięcy, ale udało się już uchwycić gięcie pleców i wiem co to wojna:) jeszcze raz pozdr. i czekam na drugą wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 fajnie sie gnie , to blend ?lekkiczułymocowo daje rade osiągając limit przy takich jak na filmieskładu blanku nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Bassket, jak tam druga wersja? Właśnie pooglącdałem parę filmików "people are awesome" na 2015r, w tym z muzą z "loong weekend" i poprawiłem sobie nastrój, choć i tak mam dobry bo ipmrezka była niczego sobie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 (edytowane) Z czasem licho- niestety ... krótka humoreska (edytowana po roku od nagrania) Edytowane 21 Czerwca 2015 przez bassket 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 To byly piekne chwile Milo sobie przypomnieć ten wyjazd.Dobre, zimne piwko to atrakcja dla wszystkich wasaczy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Po takim holu koniecznie trzeba czymś ostudzic emocje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Guzu, podebranie pelna profeska Dopadles go jak czapla 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 czapla powiadasz... To starsza akcja. wiosna 2013 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Daniel podebrał mi suma 198 cm zaciętego za ogon - to dopiero było mistrzostwo świata w podbieraniu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Daniel podebrał mi suma 198 cm zaciętego za ogon - to dopiero było mistrzostwo świata w podbieraniu...Fux i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi