Ras al Ghul Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Co sądzicie o tych żabkach? Sprawdzą się na wiosennych zarośniętych płyciznach?http://fishclub.pl/woblery/83123-wobler-frog-f55-46-fr-f55-cx17-robinson.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Kolego testowałem amerykańskie purchawki(żaby)na bardzo zarośniętej części jeziora rewelacja ...Bardzo widowiskowe brania.Robinson chyba jako pierwszy puścił w katalogu te przynęty.Wyglądają tak jak moje z tym że moje są przy uszku guma zapentłana jest jakimś sznureczkiem pewnie żeby się przy braniu nie zsuwała.Na ten sezon chcę kupić mniejsze modele bo moje to są naprawdę spore rapety ...A brania są o ile tylko ma co je zaatakować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ras al Ghul Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Dzięki za odpowiedź. Ja też rozglądam się za mniejszymi, może skuszę klenie i jazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi