Przemek Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Witajcie.Mam pytanie odnośnie realnej mocy tego blanku przy długości 2.90 cm i c.w 28 gr.Ile mogę mu założyć by jeszcze czuć komfortowo pracę przynęty?Odpowiedzi proszę smarować obszerne bo jest opcja kupna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Mam takowego i nie widzę jak na razie dla siebie innej wędki o tak szerokim zastosowaniuOd 7 po 30 gramową główkę z gumką po łowi się optymalniez wahadłówkami jest trochę węziej ale od morsa 1 po Algę 2 też ładnie pracujeAlga 3 już sponiewiera ten kij w nurcie Ogólnie rzecz biorąc bardzo mi się fajnie nim łowi że nawet zakupiłem sobie do 18 gr z tym że w dł coś do 2,1 m z przeznaczeniem na ponton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 A co z woblerami?Możesz opisać jakie woblery ciągnie w nurcie oraz na spokojnej wodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Woblerami praktycznie nie łowięa jak łowię to bardzo rzadko tak więc się nie wypowiemRapa xrap shad 8 ciąga jeszcze z zapasem mocy, oczywiście wszystko zależy od uwarunkowań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu1985 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Również uważam że ten kij jest bardzo uniwersalny, sam kupiłem go z przeznaczeniem na trotke ale okazało sie że bedzie ze mna jezdził na sandacze, szczupaki, troć w morzu, bolki a z przynetami to bez problemu sobie radzi z trociowa 7 agresywnie pracującą, wahadełka po 18-20g, w morzu ładnie latały 28g blaszydła. Jeszcze go nie przeciążałem głowkami wiec z tym jeszcze doswiadczenia nie mam. A jak ten za słaby Ci sie wydaje to bierz AVS96HF2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi