gryzon Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 witammam pytanko od czego dopasuje szpulkę do kołowrotka jw? wiem kupić na necie i spokój ale jakoś średnio mi się chce wydawać połowę pieniędzy na szpulkę do kołowrotka który kupiłem jako nowy za 120zł, tak wiem śmieszne ale jak by we Wrocławiu była za cenę z allegro to bym kupił i nie było by tematu a tak all+przesyłka i szkoda mi kasy, a jeszcze jedno we Wrocławiu w ogóle nie ma i jako przedstawiciel spro firma krokodyl nawet nie może ściągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 (edytowane) od ecusimy , od enigmy , team dragona ix , zaubera , red arca , blue arca , team dragona iz, applause i od tego klona mikado crystal coś tam prawdopodobnie też Edytowane 17 Kwietnia 2014 przez Qowax001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryzon Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 o:) dziękuje bardzo podjadę zaraz do znajomego może będzie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi