hlehle Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Hejka, Ma może ktoś z Wawy kijek uzbrojony na tym blanku? Jeśli tak to dałby na chwilke pomacać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Danielu, jeśli nie zależy Ci na długości wędziska radzę, rozejrzyj się za XSH 102 2MT. Niby bliźniacze a jednak różnica, w/g mnie, kolosalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Hehe, to juz moze lepiej XSH 105 2MT ? <_< Bedzie na prawie wszystko... A tak powazniej...z tego co wiem hlehle zamierza zrobic kij na rzeke z brzegu pod niewielkie woblerki, ale tak zeby mial spora moc.Mnie sie jeszcze jeden kojarzy podobny....Talon MF2 3m....i co ciekawe tez jest spora roznica pomiedzy blizniaczym 2,75... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi