neones Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 WitamMam zrobioną forem do robienia woblerów z pianki ale napotkałem na problem. Dowiedziałem się ze do produkcji woblreów z pinki potrzebna jest 2 składnikowa Izopianol 50/110 Izocyn B. Wszystko fajnie ale nie można jej nigdzie kupić znalazłem jedne zakład chemiczny który ma ja w ofercie ale trzeba wziąć 25 kg minimalne zamrowienie to koszt 450 zł NETO + koszt przesyłki kurierem . A mi nie jest potrzebne aż tak dużo czy ktoś wie gdzie można kupić taką piankę jakąś strąka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 ja mam dostęp do pianki w londynie ale koszt to 40funtow plus przesyłka, jest lepsza od pianki zachelmowskiej nie gazuje tak zastyga w 15min zwieksza obietosc 4krotnie i ma 500kg udźwigu na m3 lacznie składnik A i B to 1kg wychodzi z tego jakieś 500 wobkow średniej wielkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi