milupa Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Przeglądając listopadowy nr WŚ natknąłem się na stronie 8 na fajny artykuł naszego kolegi z forum @Jerzego Wędkarski Oman naprawdę fajna lektura opatrzona ekstra zdjęciami. P.S@Jerzy to zdjęcie z holu bluefisha jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Widziałem i czytałem ten artyk.Moim zdaniem kolega @jerzy potrafi bardzo dobrze,przekazać wszelkie informacje w formie obrazkowej jak i pisemnej,a do tego łowi jeszcze świetne ryby w Tropikalnej wodzie. moim zdaniem przydałby sie taki NOWY redaktor na naszym portalu.myślę ,że zgodzicie sie ze mną? który poza czysto wedkarskimi motywami,duzy nacisk kładzie na profesjonalne testy sprzętu castingowego-multiki nowinki daiwy np.ostatnio moim zdaniem Jerzy posiada to co redaktor posiadać powiniem.wiedze możliwości i umiejętnosaci jej przekazania,jak widać po zaangazowaniu na forum chęci też nie brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 14 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Widziałem i czytałem ten artyk.Moim zdaniem kolega @jerzy potrafi bardzo dobrze,przekazać wszelkie informacje w formie obrazkowej jak i pisemnej,a do tego łowi jeszcze świetne ryby w Tropikalnej wodzie. moim zdaniem przydałby sie taki NOWY redaktor na naszym portalu.myślę ,że zgodzicie sie ze mną? który poza czysto wedkarskimi motywami,duzy nacisk kładzie na profesjonalne testy sprzętu castingowego-multiki nowinki daiwy np.ostatnio moim zdaniem Jerzy posiada to co redaktor posiadać powiniem.wiedze możliwości i umiejętnosaci jej przekazania,jak widać po zaangazowaniu na forum chęci też nie brak. Pomysł bardzo trafny popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 moim zdaniem przydałby sie taki NOWY redaktor na naszym portalu.myślę ,że zgodzicie sie ze mną? Pewnie, byle wątków o pstrągach nie moderował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 moim zdaniem przydałby sie taki NOWY redaktor na naszym portalu.myślę ,że zgodzicie sie ze mną? Pewnie, byle wątków o pstrągach nie moderował Jestem z Wami zbyt krótko, żeby to zrozumieć Można jaśniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FISH Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Artykułu w WŚ jeszcze nie czytałem ale na pewno jest ciekawy jak inne tego autora. Wkład @Jerzego w rozwój castingu w Polsce jest ogromny.Gratulacje publikacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 właściwie to nie wiem czy gratulować @jerzemu tego artykułu bo to on zaraził mnie ustrojstwem zwanym dalej CASTING.... no dobra,niech stracę, GRATULUJĘ Jurku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerzy Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 ... Wkład @Jerzego w rozwój castingu w Polsce jest ogromny. czizas nie piszcie takich rzeczy bo już nikt nie będzie chciał później ze mną rozmawiać artykułu jeszcze nie widziałem, ale ... Dziękuję -wszystkim- za gratulacje. A ty Tofik to się lepiej zaopiekuj moją łodką bo ja kiedyś wrócę do Polski i nadal bedę chciał gonić okonie na moim ulubionym jeziorze... pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 golsyl1980 Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Jerzy ,na pewno go przeczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Dzisiaj kupiłem WŚ. Przyznaję świetne zdjęcia i dobry artykuł. Wiem jak to jest w czasopiśmie - trzeba się zmieścić w ilości literek, więc kiedyś życzyłbym sobie by Jurek dla nas napisał taki artykuł - limitu ani na zdjęcia ani na tekst nie będzie. Jurku, gratulacje! Super to wyszło. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
milupa
Przeglądając listopadowy nr WŚ natknąłem się na stronie 8 na fajny artykuł naszego kolegi z forum @Jerzego Wędkarski Oman naprawdę fajna lektura opatrzona ekstra zdjęciami.
P.S
@Jerzy to zdjęcie z holu bluefisha jest super
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi