Thymallus Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Remku ja myślę, że dylemat Rafała na szerszy kontekst. Przez wiele lat żyliśmy w siermiężnej rzeczywistości castingowej. W ostatnich latach dużo się zmieniło. My też się zmieniamy, rozwijamy. I wyrastamy z naszych dotychczasowych zabawek. Dążymy do lepszych, nowszych. To jest chyba natutalne. Podobnie ma się sprawa z jakimś takim nieprzemyślanym do koćca pędem do przodu w castingu i dopiero po pewnej refleksji następuje powrót na stare udeptane pozycje czyli do korby. Szczególnie dotyczy to lekkiego castingu.Wystarczy przez jakiś czas poczytać sobie zakładkę kupię-sprzedam. To dowodzi jak złożony jest problem. Ja podziwiam Mifka, że on dąży we właściwym kierunku do rozwiązań optymalnych. Niestety idzie najtrudniniejszą drogą przez ścieżkę prób i błędów ale to nie tylko on. Doświadczenia zdobyte po drodze są bezcenne.Od siebie mogę dodać, że też dziś powiększyłem t.z. zbiór za szafą. Dlatego rozumię Rafała. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Ja też Mifcia rozumiem i cenię to. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 CzescUwielbiam i cenie maniakow. Dlatego tu jestem. Pomimo plusow i minusow jakie mamy, czuje sie w tym gronie poprostu dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 i .... super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 @mifek,Ad rem - a poppingowego Lamiglasa IMP 844-3 nie rozważasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi