przemas107 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 witam! przed nowym sezonem zastanawiam się co nawinąć na kołowrotki do łowienia głównie szczupaków na rzece,co polecacie plecionkę czy jednak spróbować założyć żyłkę? pozdrawiam i czekam na Wasze opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) Temat siega carycy Katarzyny aale co mi tam plecionka!!! Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez Sandre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Kolego musisz dokładniej określić jakiej firmy butów będziesz używał, jaki będzie kurs dolara i czy justin bieber wyda nową płytę , bez tych informacji to raczej nikt Ci nie pomoże dobraniu linki do zestawu.... może sznurek od snopowiązałki ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 1. nie słuchaj złośliwych komentarzy jakie się pojawiły i z pewnością jeszcze pojawią.2. przeszukaj forum np. wyszukiwarką - jest tego sporo (temat jest mocno wyczerpany) ps. i rób tak zawsze zanim zapytasz o coś na forum, bo być może ktoś kiedyś zadał już to samo pytanie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) Plecionka kontra stara poczciwa żyłka ???? Plecionka, która..? Plecionka i żyłka - ilość brań Żyłka czy plecionka Miekka lub sztywna plecionka ??? to tylko kilka z wielu tematów...i nic co pisałem nie miało być złośliwe. Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez Qowax001 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 1. nie słuchaj złośliwych komentarzy jakie się pojawiły i z pewnością jeszcze pojawią.2. przeszukaj forum np. wyszukiwarką - jest tego sporo (temat jest mocno wyczerpany) ps. i rób tak zawsze zanim zapytasz o coś na forum, bo być może ktoś kiedyś zadał już to samo pytanie.Zgadzam się z punktem drugim i PS, co zaś do złośliwych komentarzy, to czasem jednak warto i je wziąć pod uwagę, często nie wynikają z samej, wrodzonej złośliwości, a stanowią jedynie przyjaznego kopa w zadek dla forumowych leniuszków. Nie warto brać ich personalnie, to wszystko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) dzięki za podrzucenie linku nie na temat Qowax001 , tam nic ciekawego na ten temat nie ma, przeszukałem 5 stron w wyszukiwarce ale tego nie znalazłem, może przeoczyłem coś, Edytowane 30 Grudnia 2014 przez Remek107 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi