tyczkasport1 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Witam jako, że nie znalazłem takowego to otwieram chyba, że już jest to prosze o podpięcie i przepraszam za pomyłkę Z dzisiejszego wypadu świąteczna złota rybka Sprzęt ul. pletka nanofil 0,08mm na końcu wobler kolegi ,,Gajosika"łowisko około 1,5m atak z pełną premedytacją cała kotwiczka wewnątrz pyszczkarybka +/- 35cm nie mierzona 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 śliczna ryba, mam nadzieję że nie przespałeś tematu i wypowiedziałeś 3 życzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtmisiu Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Ładna ryba Mozna wiedziec jaka wielkosc i kolor wobka ? w tym sezonie tez poganiam troche za wzdrega . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) Qowax001Pewnie że pamiętałem ale życzenie tylko jedno:Dużo dużych rybek dla mnie i kolegów z forum (ale te największe dla mnie ) cała reszta sie ułoży Pewnie, że moznahttp://jerkbait.pl/topic/38913-woblerki-hmg-model-klleregg-15mm-20mm-23mm/kolor jak nr 8 i długośc chyba tez 20mmSam będe musiał domówić, bo kilka niestety już w tym sezonie pochłoneły zaczepy Wobka jak się dobrze przyjrzeć to chyba nawet widac, żeby nie być gołosłownym Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez tyczkasport1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Fajna rybka, moje jeziorko z "bzdregami" otwieraja 1 maja , bedzie jazda i na jigi i na suchara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Kokosz77 w takim razie już wiem do kogo się usmiechnąć o kilka jigów i muszek bo w tym sezonie tez planuje kilka razy wybrac sie z premedytacją Z muszkami dopiero planuje spróbować ale muszek jeszcze brak, ale to faktycznie zabawa mogłaby byc przednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Oj panowie, ja tu już czekam i czekam zacznę najwcześniej 4 maja Mam zamiar w tym roku dobrać się do tych najgrubszych i pobić swój rekord z zeszłego roku Jigi już gotowe, jeszcze myślę o móchówce ale to wyjdzie w praniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Kuba a znalazłoby się kilka jigów na sprzedaż? a tak między wierszami to z wiosny wzdręgi są chyba jeszcze bardziej drapieżne niż latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 U mnie wzdręgi dobrze reagują do lipca potem jakby przyspałe Jak chcesz to zawsze mogę Ci coś ukręcić, ale zaznaczam, że nie jestem prof w tym temacie, kręcę dla siebie, byle by łowiło Czekamy na to !Sorr za off... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Widziałem widziałem Kuba :-) pewnie że kilka jigów bym chciał :-) muszki też jakieś kręcisz? Profesjonalne są te które łowią a nie te które mają znaną nazwę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Wczoraj dzień z muchówką na rzece. Dziś spin i jezioro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Nieźle zagryzały nawet wabika w pyszczku nie widać :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 (edytowane) Wszystkie tak zagryzają odkąd je łowie, rzadko zapinają się za skórkę Edytowane 2 Maja 2014 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Krasnopiór to nieźle potrafi walnąć w woblera,lepiej niż jaziek , nie czesto mam okazje pobawic sie z tymi rybkami,ale u mnie te ryby potrafia calymi stadami walić w jednego wabika, a na niektóre przynety wrecz uciekają w popłochu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt3 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Cześć Kuba.Jakie wrażenia z Pilicy? Robert 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Super rzeka. Jak tylko będę miał okazję to na pewno tam wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt3 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 (edytowane) Trafiliśmy na dużą wodę. Jeśli spadnie z 50 cm. to dopiero wtedy ukazuje swój urok. Jazie już wyszły na całego Wróciliście szczęśliwie? Edytowane 3 Maja 2014 przez brt3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Nie offujmy napisze Ci na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acho Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 (edytowane) W tym roku łowię więcej okazałych płoci i karpi niż wzdręg, ale kilka tych większych już się pojawiło. Rybki złowione wyłącznie na swoje microjigi. Edytowane 3 Maja 2014 przez Acho 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Ładnie ładnie Ja wczoraj dopiero zacząłem sezon. Tak, że też postaram się dobrać do tych największych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 (edytowane) W końcu to na co czekałem. Dziś kolo 35szt wszystkie ok.25cm i kilka rodzynków Edytowane 6 Maja 2014 przez kubaS 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Mam i ja sprzęt typowo wzdręgowy czyli Blass XF do 6lb, żyłka 0,14 i mój ukochany woblerek 1,6 cm LD. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Mam i ja sprzęt typowo wzdręgowy czyli Blass XF do 6lb, żyłka 0,14 i mój ukochany woblerek 1,6 cm LD. PozdrawiamKijami łowimy tymi samymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Tylko 30cm różnicy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Mam i ja sprzęt typowo wzdręgowy czyli Blass XF do 6lb, żyłka 0,14 i mój ukochany woblerek 1,6 cm LD. PozdrawiamObawiam się, że to płoć 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi