skalka Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 (edytowane) Możliwe, choć płocie z tej wody zazwyczaj wyglądają troszkę inaczej. Pozdrawiam Edytowane 6 Maja 2014 przez skalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acho Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Możliwe, choć płocie z tej wody zazwyczaj wyglądają troszkę inaczej. Pozdrawiam To 100% płoć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Za bałagan przepraszam, naukę dziękuję jednocześnie proszę o usunięcie mojego wpisu wraz ze zdjęciem podstępnej płotki co mnie tak w pole wywiodła. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Plotki sa dosc czestym przylowem przy wzdregowaniu.Sam mam kilka takich rybek na koncie.Tez zaczolem sezon jakies 10 rybek w przedziale 15-20 cm .Zdjecie robione w siatce na pomoscie przed wypuszczeniem , wiec nie spelnia norm portalowych , zachowam dla siebie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Pierwsza muchowa prawie 40, minimalnie jej brakło i rybka na mojego micro jiga, zlowiona przez @MateuszaM 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Jaka muszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Chrust ten taki mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Dziś powtórka była 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Graty panowie ja wczoraj 4 sztuki ale bez fajerwerkow takie kolo 20 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Ładne krasne Kubulec, ja już też o nich myślę ale póki klenie są aktywne nie ruszę nad jezioro :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 A ja póki woda z rzek nie zejdzie do normalnego poziomu to jestem skazany na wzdrynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Miła taka banicja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Ta to już dała popalić hehe 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Ależ nabita franca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Chyba pasiona na zestawach w Macu, że taka gruba Graty! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Wsio na suchara? Jaki sprzęt/klasa? Jakie muszki? Gratulacje ogromne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Tak jest na szuchara Muszki to f-fly i chrusty #10-#16 ukręcone przeze mnie Sprzet 4/5, sznur WF5F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Piękne połowy. Jaki przypon? To już taka krasnopiórka musi nieźle potańcować na tym zestawie Na mokraski próbowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Na mokraski nie próbowałem Przypon 0.10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Kolejny klocek Dziś bardzo wialo warunki do łowienia tragiczne Pod wieczór się uspokoiło ale brały tylko uklejki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Gratuluje.Spin czy mucha , gdzie teraz szukasz tych wiekszych "brdreg" , mi jedynie takie male sie wieszaja z pomiedzy grazeli i na spina i na muche .pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korektor98 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 @kubaS 1, piękne krasnopióry, tylko pozazdrościć Dla mnie wzdręgi są najładniejszymi rybami naszych wód, a co dopiero, kiedy widzi się takie okazy Będę musiał spróbować wymęczyć jakąś 30+ na mojej "tajnej" wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Gratuluje.Spin czy mucha , gdzie teraz szukasz tych wiekszych "brdreg" , mi jedynie takie male sie wieszaja z pomiedzy grazeli i na spina i na muche .pozdroTe większe łowie na wodzie około 1.5m przy trzcinach jak i na wodzie 0.5m w pobliżu korzeni zatopionych pod wodą, traw i trzcinowisk. Na spin i na muche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Również spróbowałem swoich sił w połowie Wzdręg. Okazów nie było ale ilościowo całkiem całkiem. Suche muchy ignorowały całkowicie (chrusty, godarty, sieczkę). Większość ryb złowiłem na mokrą muszkę - redtaga. Szkoda że na zbiorniku na którym łowię nie można brodzić bo ciężko jest się dostać stanowisk gdzie stoją te większe sztuki.. Fajna odmiana od rzecznego flyfishingu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Dziś udało mi sie wreszcie wyjigować kilka takich fajnych wzdręg. Przynęte mikrojig. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi